Quantcast

http://picasion.com/

Καλοκαιρινή άδεια: Υπολογίστε με ένα κλικ πόσες μέρες δικαιούστε

Βήμα βήμα η διαδικασία
Μπορεί ο καιρός να παραμένει άστατος με βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας, ωστόσο οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν και όλοι αδημονούν για ξεκούραση και χαλάρωση. Με απλά βήματα ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να μάθει πόσες μέρες δικαιούται. Αυτό μπορεί να γίνει και online. Το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων, της ΓΣΕΕ, διαθέτει μια διαδικτυακή πλατφόρμα, στην οποία μπορεί να υπολογίσει κανείς τις ημέρες της καλοκαιρινής του άδειας με απλά βήματα.

Στη συγκεκριμένη φόρμα συμπληρώνει απλά τις ημέρες εργασίας (πενθήμερη ή εξαήμερη), τα έτη εργασιακού βίου (σε οποιοδήποτε εργοδότη) και την ημερομηνία πρόσληψης στην εργασία του.

Υπολογίστε εδώ online την καλοκαιρινή άδεια που σας αναλογεί.

1 σχόλιο:

  1. Και μόνο που βλέπω τους εκπαιδευτικούς να τριγυρνούν γύρω μας και να είναι αραχτοί για τους επόμενους μήνες...ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ!!

    Σκέτη Απογοήτευση...Ξενέρωμα..

    Καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ