Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Χρυσάφι» το νέο δίπλωμα οδήγησης: Θα κοστίζει πλέον περίπου 1.000€

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλουν όσοι επιθυμούν να βγάλουν δίπλωμα οδήγησης, αφού η έκδοσή του πλέον θα είναι έως και 300 ευρώ ακριβότερη. Μιλώντας στο Open ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης, Παναγιώτης Χαρμπής, ανέφερε πως μέχρι
τώρα το κόστος άξιζε τα 600-640 ευρώ, ωστόσο με το νέο σύστημα η τιμή των παράβολων αυξήθηκε, ενώ με την απουσία του εκπαιδευτή από το όχημα εξέτασης έχει μπει και ένα ασφάλιστρο, το οποίο αυτομάτως ανεβάζει όλο το κόστος.
Χαρακτηριστικά ο κ. Χαρμπής είπε «και κανένα μάθημα επιπλέον να μην χρειαστεί να κάνει ο υποψήφιος οδηγός, το κόστος που ανεβαίνει είναι 160 ευρώ. Αν θέλει να κάνει και μερικά επιπλέον μαθήματα, τότε το κόστος αυξάνεται κατά 300 ευρώ. Φτάνει, δηλαδή, λίγο πιο κάτω από 1.000 ευρώ».

2 σχόλια:

  1. Τα πλεονεκτήματα του ποδηλάτου είναι πολλά και διαφορετικά: Η τακτική χρήση του ποδηλάτου βελτιώνει την υγεία και αυξάνει το προσδόκιμο της ζωής – είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο. Το ποδήλατο δεν χρειάζεται καύσιμα, καίει μόνο το λίπος μας -είναι προφανές. Οι πολίτες που χρησιμοποιούν ποδήλατο εξοικονομούν χώρο στις πόλεις, δεν προκαλούν θόρυβο και δεν ρυπαίνουν με καύσιμα όταν μετακινούνται.Το ποδήλατο αποτελεί έναν θαυμάσιο άξονα οικονομικής ανάπτυξης καθώς, από τη μια η χρήση του δεν απαιτεί ακριβές υποδομές και από την άλλη δικαιολογεί έξυπνες και αποδοτικές επενδύσεις, π.χ. ποδηλατικός τουρισμός, ενοικιάσεις ποδηλάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καί ὕστερα θ' ἀναρωτιοῦνται γιατί θ' αὐξηθῇ τό ποσοστό τῶν ὁδηγούντων ἄνευ διπλώματος καί θά κατηγοροῦν ἡμᾶς, τούς Ἕλληνας, ὡς ἀπειθάρχους κ.τ.τ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ