Quantcast

http://picasion.com/

Θετικό κλίμα, τυπικό ζήτημα η ανανέωση συνεργασίας

Μέχρι την Τετάρτη (22/5) αναμένεται να κάνουν προπονήσεις στη Βέροια. Τότε θα οριστικοποιηθεί η άκρως πετυχημένη χρονιά για την ομάδα της Ημαθίας, με φόντο πλέον τη νέα σεζόν. Τί μέλλει γενέσθαι; Ο Σάκης Θεοδοσιάδης, προπονητής της ομάδας, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο, βρίσκεται
στην Ξάνθη για τη δεύτερη φάση του UEFA Pro. Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, με την επιστροφή του θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις για την επικύρωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, Θεοδοσιάδης και Βέροια, θα συνεχίσουν μαζί. Υπάρχει θετικό κλίμα εκατέρωθεν.
Άλλωστε, οι βάσεις έχουν μπει. Μάλιστα, άνθρωποι της ομάδας υποστηρίζουν ότι είναι «τυπικό ζήτημα». Οπως είναι λογικό, μένει να επιβεβαιωθεί στην πράξη και στη συνέχεια να βάλουν μπροστά τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, αφού και πάλι οι στόχοι θα είναι πρωταγωνιστικοί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ