Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με Θεοδοσιάδη στο τιμόνι συνεχίζει η Βέροια

Η «Βασίλισσα του βορρά» και ο Σάκης Θεοδοσιάδης θα συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους και τη νέα αγωνιστική σεζόν, μιας και η μεταξύ τους συμφωνία αποτελεί τυπικό θέμα. Ο 44χρονος τεχνικός, που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του φετινού νταμπλ, θα έχει ραντεβού μέσα στις επόμενες μέρες με την διοίκηση των «ροσομπλού» για να δώσουν τα χέρια και να επισημοποιήσουν την συνεργασία τους για άλλη μία χρονιά.

Στην συνέχεια οι άνθρωποι της ομάδας θα βάλουν μπροστά τον σχεδιασμό για τη νέα περίοδο, έχοντας ως προτεραιότητα τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή από το υπάρχον ρόστερ, ενώ από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, με τους στόχους να είναι πρωταγωνιστικοί και στην Football League.

Η αυλαία της φετινής χρονιάς έπεσε την Τετάρτη 22/5 με την τελευταία προπόνηση και από την στιγμή που δεν υπήρχε ελπίδα για μπαράζ ανόδου στην Superleague 2, ανανεώθηκε το ραντεβού για την έναρξη της προετοιμασίας, για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ