Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία έξω από τη Βέροια - Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 17/5 στην Εγνατία Οδό Βέροιας - Κοζάνης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ήταν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, όταν ταξί στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες και που κινούνταν στο ρεύμα προς Κοζάνη, στο σημείο ακριβώς
μετά την έξοδο της Σήραγγας 10 (Σήραγγα Βερμίου), για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στο αριστερό στηθαίο ασφαλείας. Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε θανάσιμα ο 76χρονος συνοδηγός, ενώ σοβαρά τραυματισμένος ανασύρθηκε ο 68χρονος οδηγός του ταξί.
Αμέσως στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας, που κλήθηκαν για απεγκλωβισμό, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον τραυματία και τον νεκρό προς το Νοσοκομείο Βέροιας, καθώς και κλιμάκιο της Τροχαίας, όπου διενεργεί έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.


φωτο αρχείου

1 σχόλιο:

  1. Μεγάλη προσοχή στην Εγνατία, στο κομμάτι από Πολύμυλο μέχρι Γρεβενά υπάρχουν πολλές χελώνες που διασχίζουν τον δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ