Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ταΐρης στο veriotis.gr: «Είμαι υπερήφανος για ότι καταφέραμε»

Αποκτήθηκε από την ομάδα της Βέροιας στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, ωστόσο έγινε γρήγορα αναπόσπαστο κομμάτι της αρχικής ενδεκάδας της «Βασίλισσας του βορρά» και ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας για το παθιασμένο παιχνίδι του. Ο λόγος για τον 26χρονο πολυσύνθετο αμυντικό χαφ Λάμπρο Ταΐρη, ο οποίος μίλησε στο veriotis.gr, κάνοντας έναν απολογισμό της επιτυχημένης χρονιάς που πέρασε, ενώ αναφέρθηκε επίσης στη νέα αγωνιστική σεζόν, στον φίλαθλο κόσμο της Βέροιας αλλά και στις δικές του φιλοδοξίες. Αναλυτικά τα όσα είπε:
Μια επιτυχημένη χρονιά για την Βέροια έφτασε στο τέλος της. Ποια είναι τα συναισθήματα που σου άφησε αυτό το 5μηνο που αποτέλεσες μέλος της ομάδας;
Όντως ήταν μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, η οποία έφτασε στο τέλος της με την ομάδα να κατακτάει το νταμπλ! Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα κι εγώ σ' αυτή την προσπάθεια και που τελικά οι κόποι μας απέδωσαν καρπούς. Πετύχαμε κάτι σημαντικό για τον σύλλογο, ήταν ένα restart θα έλεγα και είμαι υπερήφανος για ότι καταφέραμε!

Η νέα χρονιά βρίσκει την «Βασίλισσα» στην Football League. Ποιοι είναι οι στόχοι;
Για μια ομάδα όπως η Βέροια, σε όποια κατηγορία και αν παίζει, ο στόχος είναι πάντα ο υψηλότερος. Σκοπός της διοίκησης είναι να φτάσει την ομάδα σιγά - σιγά εκεί που της αρμόζει να βρίσκεται.

Προσωπικά οι φιλοδοξίες σου μέχρι που φτάνουν; Τις καλύπτει η ομάδα της Βέροιας;
Φυσικά και η Βέροια καλύπτει τις φιλοδοξίες μου! Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και αυτή τη στιγμή η οργάνωση και η λειτουργία της φτάνουν στα επίπεδα της Super League!

Είσαι ικανοποιημένος από την φετινή σου παρουσία στην «Βασίλισσα» ή θα πρέπει να περιμένουν περισσότερα οι φίλαθλοι από εσένα;
Σε κάθε αγώνα όλοι μας δίναμε τον καλύτερό μας εαυτό! Οι φίλαθλοι το μόνο που πρέπει να περιμένουν από εμάς τους παίκτες είναι να δίνουμε το 100% για την ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ποια στιγμή θα ήθελες να κρατήσεις από την φετινή σεζόν και ποια να την ξεχάσεις;
Η μοναδική που θα ήθελα να ξεχάσω από τότε που ήρθα στην ομάδα είναι αυτή μέσα στο Παλαιοχώρι. Αντίθετα, οι στιγμές που θα ήθελα να κρατήσω είναι πολλές! Σίγουρα το τελευταίο ματς που μας έδωσε το πρωτάθλημα είναι από αυτά που ξεχωρίζω.

Ο φίλαθλος κόσμος της Βέροιας είναι πικραμένος από τις τελευταίες χρονιές. Τι μήνυμα θα ήθελες να τον στείλεις;
Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος είναι πολύ πικραμένος και δικαιολογημένα. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι γίνεται μια καινούργια προσπάθεια, από κάποιους ανθρώπους που αγαπάνε πολύ την ομάδα και ότι λειτουργούν με μια φιλοσοφία που δυστυχώς σπανίζει στις μέρες μας και γενικά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω οι φίλαθλοι στην συνέχεια να αγκαλιάσουν ακόμα περισσότερο αυτή την προσπάθεια και να είναι σίγουροι ότι θα ανταμειφθούν!

1 σχόλιο:

  1. Είναι κρίμα ο υπουργός να μην αφήσει την πρωταθλήτρια Βέροια να αγωνισθεί στη SuperLeague 2. Που ξανακούστηκε τέτοια αδικία για πρωταθλητές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ