Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τη Νάουσα επισκέφθηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Στη Νάουσα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ο κ. Μεϊμαράκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες και να ζητήσει την στήριξη τους στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Στο πλευρό του ιστορικού στελέχους της κεντροδεξιάς παράταξης
βρέθηκαν πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας της Ημαθίας. Διακρίναμε τον βουλευτή Ημαθίας Απόστολο Βεσυρόπουλο, την υποψήφια δήμαρχο Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά, τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, τον πρώην βουλευτή Λάζαρο Τσαβδαρίδη, τον πρώην νομάρχη Γιάννη Σπάρτση, τον πολιτευτή της Ν.Δ. Τάσο Μπαρτζώκα, τον πρόεδρο ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νάουσας Σταύρο Ζάχο, την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Μαρία Αλδάκου, το μέλος του μητρώου στελεχών της Ν.Δ. Φώτη Κουτσουπιά, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ημαθίας Παναγιώτη Παλπάνα και πολλούς άλλους.
 Φωτογραφίες από το ρεπορτάζ του inaoussa.gr:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ