Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Minerva»: 1+1 στη μισή τιμή!

Επισκεφτείτε το κατάστημα «Minerva» Μεγ. Αλεξάνδρου 32, στη Βέροια και αποκτήστε τις αγαπημένες σας σειρές εσωρούχων Sporties και fimelle σε ακόμα πιο χαμηλές τιμές. Αγοράζοντας 1 ανδρικό ή γυναικείο εσώρουχο Sporties ή fimelle, παίρνετε το 2ο στη μισή τιμή. Η ανδρική σειρά
Sporties προσφέρει άψογη εφαρμογή και άνεση όλη τη μέρα. Το αγνό βαμβάκι αφήνει το σώμα να αναπνέει, εξατμίζοντας τον ιδρώτα και δίνοντας αίσθηση φρεσκάδας στο σώμα. Πρόκειται για ιδανική επιλογή αθλητικής δραστηριότητας. Στη σειρά αυτή, θα βρείτε slip και boxer σε κλασσικό αλλά και πιο νεανικό σχεδιασμό, όπως και φανελάκια σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς.

Ενώ, η γυναικεία σειρά fimelle, χαρίζει ασύγκριτη άνεση και εφαρμογή. Η μοναδική αίσθηση που προσφέρει οφείλεται στο φυσικό υλικό MODAL. Το MODAL, προέρχεται από φυτικές ίνες ξύλου οξιάς. Το πανί του, είναι πιο απορροφητικό από το βαμβάκι και πάρα πολύ απαλό, σχεδόν σαν μετάξι! Με αντοχή στο πλύσιμο, καθώς δε συρρικνώνεται.

Επωφεληθείτε, από τις χαμηλές τιμές και αγοράστε ποιοτικά!

*η έκπτωση ισχύει σε επιλεγμένους κωδικούς και στις πολυσυσκευασίες

Θυμηθείτε, κάνοντας αγορές κάθε Δευτέρα & Τετάρτη, διπλασιάζετε τους πόντους της Club Card σας!

«Minerva» Μεγ. Αλεξάνδρου 32, στη Βέροια




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ