Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μετακομίζει στο Μιλάνο η Εύη Ιωαννίδου - Το τρυφερό μήνυμα του πατέρα της

Η Εύη Ιωαννίδου πίστεψε στον εαυτό της και φαίνεται πως τελικά τα κατάφερε! Το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο «Nomads» και έπειτα στο «Greece’s Next Top Model» πριν λίγες ώρες μπήκε στο αεροπλάνο και ταξίδεψε με προορισμό το Μιλάνο. Το 23χρονο μοντέλο από τη
Βέροια, εδώ και κάποιους μήνες έχει ξεκινήσει να μαθαίνει ιταλικά, καθώς πρόκειται να μείνει μόνιμα στην Ιταλική πόλη. Το πρωί της Δευτέρας, με αφορμή την νέα αρχή της Εύης, ο πατέρας της δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία οικογενειακή φωτογραφίας τους γράφοντας:
«Σου ευχόμαστε στο νέο σου ξεκίνημα, να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις, όσο πιο ψηλά μπορείς,γιατί είσαι ΔΥΝΑΤΗ και ΜΠΟΡΕΙΣ να πετύχεις τους στόχους σου. Είμαστε ΠΑΝΤΑ δίπλα σου σε ότι χρειαστείς. Κοίτα μπροστά, το μέλλον σου ανήκει. Τα καλύτερα έρχονται!». Η Εύη δείχνει να απολαμβάνει τη νέα επαγγελματική αρχή της! Δείτε τις φωτογραφίες από το Μιλάνο:




3 σχόλια:

  1. Πράγματι η απώλεια είναι τεράστια για την πόλη και τον πολιτισμό μας. Προτείνω ο δήμος Βέροιας να καθιερώσει την σημερινή ημέρα ως ημέρα ''θλίψης'' για την πόλη μας, και οι σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ