Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη «μάχη» των αποτελεσμάτων οι Δημοσιογράφοι της Βέροιας

Στις 7 το απόγευμα της Κυριακής έκλεισαν οι κάλπες, βάζοντας μεν ένα τέλος στον προεκλογικό αγώνα των υποψηφίων, «ενεργοποιώντας» δε την αγωνία τους για τα αποτελέσματα, τόσο των συνδυασμών τους όσο και προσωπικά. Την ίδια ώρα ξεκίνησε και ένας αγώνας
δρόμου για τους δημοσιογράφους της Βέροιας, που ο καθένας μέσα από το μέσο ενημέρωσης που διαθέτει, προσπαθεί να μεταδώσει γρήγορα και αξιόπιστα τα αποτελέσματα των Αυτοδιοικητικών εκλογών και των Ευρωεκλογών στους αναγνώστες του. Η «βάση» των περισσοτέρων εκπροσώπων των τοπικών ΜΜΕ βρίσκεται στο γραφείο τύπου της αντιπεριφέρειας, όπου οι δημοσιογράφοι από νωρίς ρίχτηκαν στη μάχη της ενημέρωσης, με τα laptop να παίρνουν φωτιά!
Στη φωτογραφία διακρίνουμε τον Αλέκο Χατζηκώστα και τον Γιώργο Χατζηκώστα από την εφημερίδα «Η Άλλη Άποψη της Ημαθίας», τον Μιχάλη Μελιόπουλο από το «laikoyra.gr», τον Κώστα Τσιμόπουλο από το «24 ώρες Ημαθία», τον Νίκο Βουδούρη από το «inveria.gr», τον Βίλλυ Γαλανομάτη από την εφημερίδα «Βέροια» και τη Χρυσούλα Τσατή, φοιτήτρια Πολιτικών Επιστημών που βρήκε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει την... πρακτική της. Συνάδελφοι καλή συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ