Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τη διάθεση κοινόχρηστων χώρων σε συνδυασμούς και κόμματα ενέκρινε ο δήμος Βέροιας

Πως κατανέμονται οι θέσεις σε Βέροια, Απ. Παύλο, Δοβρά, Βεργίνα και Μακεδονίδα
Εγκρίθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 6/5, έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, η κατανομή των κοινοχρήστων δημοτικών χώρων για την προβολή των συνδυασμών των υποψηφίων και καθορισμός του τρόπου χρήσης τους, κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 26ης Μαΐου και 2ας Ιουνίου 2019.
Προηγήθηκε, την Παρασκευή 3 Μαΐου, η συνεδρίαση διακομματικής επιτροπής που αποτελούνταν από εκπρόσωπο του δήμου και εκπροσώπους των συνδυασμών που συμμετέχουν στις δημοτικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου και 2ας Ιουνίου, όπου την απόφασή της κλήθηκε σήμερα να επικυρώσει η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.
Σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν, η προβολή των συνδυασμών θα γίνει στα μόνιμα και σταθερά πλαίσια που χρησιμοποιούνται για την υπαίθρια διαφήμιση αλλά και σε κινητά πλαίσια, το κόστος των οποίων θα επιβαρύνει είτε τους συνδυασμούς είτε το δήμο. Τόσο τα σταθερά όσο και τα κινητά πλαίσια που θα κατασκευασθούν με δαπάνη του δήμου, θα διατεθούν στους συνδυασμούς αναλογικά και επί ίσης όροις ως εξής:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ