Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτό θα πει κλασσική Βεροιώτισσα νοικοκυρά...

Πιο καυτή και από το σίδερο!
Το ιδανικό ρούχο όταν σιδερώνεις, είναι ένα σέξι ολόσωμο μαγιό. Όλοι το ξέρουν αυτό. Τι; Όχι; Με τέτοιο κορμί, φοράς ότι θέλεις, ακόμα και μαγιό, μόνο και μόνο για να τρελάνεις κόσμο και να ξυπνήσεις την απόλυτη αντρική φαντασίωση, να έχουν
μια γυναίκα που κάνει ΕΤΣΙ τις δουλειές του σπιτιού. Και αν σου κάψει και κανένα πουκάμισο... χαλάλι! Την απόλυτη αυτή αντρική φαντασίωση αποτύπωσε με ένα κλικ η Χριστίνα Κολέτσα, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στο instagram να σιδερώνει στο σπίτι με το μαγιό. Τα «εγκεφαλικά» που προκάλεσε στους followers αποτυπώνονται στα εκατοντάδες σχόλια κάτω από τη φωτογραφία.
Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που το Χριστινάκι μας, μας δείχνει πως κάπως έτσι κάνει τις καθημερινές δουλειές και τα μερεμέτια του σπιτιού. Όλοι θυμόμαστε την επική φωτογραφία με το λευκό μπικίνι στο μπαλκόνι, ανεβασμένη στη σκάλα να κρατάει ένα τρυπάνι. Τώρα βέβαια το έριξε σε πιο... γυναικείες δουλειές. Δεν ξέρουμε αν είναι καλή στο σιδέρωμα, όμως σίγουρα είναι πιο... καυτή και από το σίδερο! 


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ