Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κυκλοφορεί και... οπλοφορεί η Μπέλλα

Μία... διαφορετική, άγνωστη, πλευρά του εαυτού της μας έδειξε μέσω Instagram η Ιωάννα Μπέλλα. Ο λόγος για την Σταρ Ελλάς 2018, το μοντέλο που απέρριψε η κριτική επιτροπή του Next Top Model. Η καλλονή της Βέροιας, το βράδυ της Πέμπτης, άφησε στην άκρη τα σέξι φορέματα και τις
ψηλοτάκουνες γόβες, φόρεσε τζινάκι, μπλουζάκι, αθλητικά παπούτσι και πήγε στο σκοπευτήριο στο Γουδί. Εκεί, πάντα υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτή, πήρε στα χέρια της ένα πιστόλι CZ των 9mm κι εξασκήθηκε στη σκοποβολή.
Με άψογο στυλ σκοπευτή, η Ιωάννα Μπέλλα -όπως φαίνεται από την φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram- δεν τα πήγε κι άσχημα, δείχνοντας τη μέγιστη προσοχή στις οδηγίες του εκπαιδευτή της.

2 σχόλια:

  1. άψογο στυλ; γελάνε και οι πέτρες. Καθαρά για τη φωτογραφία έχει αυτό το στυλ. Πριν γράψετε κάτι, ψάξτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το CZ είναι καθαρό μέταλο και σχετικά βαρύ, δεν νομίζω να έχει την δύναμη ούτε την ισορροπία για να το κρατήσει όσο χρειάζεται, οπότε πρόκειται για φθηνιάρικο τρικ εντυπώσεων, καλά δεν το συζητώ που θα πηγαίναν οι σφαίρες αν έριχνε... ...με άψογο στυλ σκοπευτή... αρθρογράφε είσαι για Πούλιτζερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ