Quantcast

http://picasion.com/

Κατερίνη: Γέννησε στο πίσω κάθισμα ΙΧ - Την βοήθησαν αστυνομικοί και διασώστες

Το θαύμα της ζωής έζησαν αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ, καθώς βοήθησαν μια γυναίκα στην Κατερίνη να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Η μητέρα βρισκόταν καθ’ οδόν για το νοσοκομείο, καθώς ήδη είχαν έρθει τα πρώτα «σημάδια» της γέννας, αλλά ο μικρός αποδείχθηκε πολύ βιαστικός. Την ώρα που η γυναίκα και ο σύζυγός της έφτασαν με το αυτοκίνητο στα διόδια της Λεπτοκαρυάς, ζήτησαν τη βοήθεια των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, καθώς είχαν «σπάσει τα νερά». Οι αστυνομικοί πήγαν αμέσως στο αυτοκίνητο, όπου βρήκαν τη γυναίκα στο πίσω κάθισμα, ενώ σημείο έφτασε και πλήρωμα του ΕΚΑΒ που είχε ειδοποιηθεί. Μετά τη γέννα, μητέρα και νεογνό μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Η περιγραφή των διασωστών για τη γέννα

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή των διασωστών, που δημοσίευσαν και φωτογραφίες από τη γέννα του μικρού. «Η εγκυμονούσα στο πίσω κάθισμα του ΙΧ αυτοκινήτου, ο τοκετός έχει ήδη ξεκινήσει, το κεφαλάκι του εμβρύου είχε ήδη προβάλλει, κοιταζόμαστε με τη συνάδελφο κα
ι χωρίς δεύτερη σκέψη ξεκινάμε το έργο μας με συντονισμένες κινήσεις και βοηθάμε την εγκυμονούσα να ολοκληρώσει τον τοκετό στο σημείο…», αναφέρουν μεταξύ άλλων και καταλήγουν: «Απίστευτα, ανεκτίμητα συναισθήματα η ανταμοιβή μας για το έργο που επιτελούμε…».

Οι αστυνομικοί επισκέφθηκαν μητέρα και μωρό

Ανάρτηση για το περιστατικό έκανε και η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, που συνεχάρη στους αστυνομικούς, οι οποίοι επισκέφθηκαν τη μητέρα και το νεογέννητο αγοράκι στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ