Quantcast

http://picasion.com/

Μια καταγγελία, χάλασε το πάρτι!

Ήταν μια από τις καλύτερες βραδιές της φετινής χρονιάς. Εκατοντάδες Βεροιώτες επισκέφθηκαν τον πεζόδρομο της Έλλης και διασκέδασαν σε vintage ρυθμούς. Ακούγοντας τον Μπίγαλη, τον Δάκη και την Μαντώ, το μυαλό όλων ταξίδεψε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, τότε που μεσουρανούσε το pop
τραγούδι. Το πάρτι ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ για να ολοκληρωθεί απρόσμενα, μετά από επίσκεψη της Aστυνομίας, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Ένστολοι του Αστυνομικού Τμήματος, μετά από καταγγελία που δέχθηκαν, ήρθαν στον χώρο και ζήτησαν από τους διοργανωτές να σταματήσει η μουσική. Μια εντολή που αναφέρεται ρητά βέβαια και από το Νόμο. Ωστόσο, η απογοήτευση των πολιτών που είχαν κατακλύσει τον πεζόδρομο ήταν πολύ μεγάλη. Μπορεί κάποιοι να διαμαρτυρήθηκαν, κάποιοι άλλοι να ειρωνεύθηκαν, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. This is the end είπαν οι καλλιτέχνες, με τον κόσμο να μένει με την όρεξη και το... μουσικό «ταξίδι» να διακόπτεται βιαίως... Μάλιστα, ο Κώστας Μπίγαλης που τραγουδούσε εκείνη την ώρα, απόρησε και δια του μικροφώνου είπε: «Συγνώμη ρε παιδιά, έχω ακόμη 23 τραγούδια να πώ. Μην με κατεβάζετε! Μα καλά από τώρα θα πάμε για ύπνο; Μάλλον η Βέροια κοιμάται νωρίς»...

10 σχόλια:

  1. Και όμως, είχε δίκαιο η Αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίκαιο δεν ειχε η Αστυνομία αλλά οι περίοικοι.Δίκαιο ειχε αυτός που έκανε την καταγγελία και πολύ καλά έκανε.Αυτό που έκανε έπρεπε να μεριμνήσει ο Δήμος να το ειχε υπενθυμίσει στους διοργανωτες.Οι συναυλίες δεν γίνονται σε χωρους κατοικιών.Ακόμη μια φορά συγχαρητήρια στον ή στους καταγγέλλοντες και ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ που επιτρέπουν αυτές οι εκδηλώσεις να γίνονται σε τέτοιες ώρες και χώρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αστυνομία έκανε αυτό που έπρεπε, καθώς αυτές οι μουσικές εκδηλώσεις δεν γίνονται σε αυτούς τους χώρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς κανείς από αυτούς δεν θα ξυπνούσε Παρασκευή πρωί πρωί να πάει για δουλειά. Υπάρχουν κάποιοι που πρέπει να ξυπνήσουν από το χάραμα για να φέρουν φαγητό στην οικογένεια τους. Μπράβο στην Αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε να μην δουλέψουν και τα μαγαζιά ρε παιδιά, εκλογές έρχονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχοι οι καλλιτέχνες και το πρόγραμμά τους. Απόδειξη ότι την αγκάλιασε ο κόσμος. Αλλά λάθος η υπαίθρια συναυλία στον πεζόδρομο (παρα λίγο να τα χαλάσει κι ο καιρός) και φυσικά είχαν δίκαιο οι περίοικοι. Κατά την γνώμη μου, το ιδανικό μέρος θα ήταν το άλσος Παπάγου ή το ΕΑΚ ή κάποιο από τα μεγάλα χειμερινά ή θερινά μαγαζιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι λέτε ρε μάγκες?Σε άλλες πόλεις και δόξα τον Θεό έζησα σε αρκετές αυτά είναι ρουτίνα και γίνονται κάθε μήνα.Δυστηχως η ροδάκινουπολη είναι μόνο για ξάπλα και κουτσομπολιό.Πως θα κάνουμε ανάπλαση στον Τριπόταμο αφού για να βγει το έργο πρέπει να γίνονται τέτοια το καλοκαίρι τουλάχιστον κάθε εβδομάδα και μιλάμε για περιοχή εντός αστικού ιστού.Θελουμε τουρισμό στην πόλη για να βγάλουμε γλυκό ψωμάκι και να μην περιμένουμε το επίδομα?Όντως το μέρος ήταν λάθος αλλά και το χουζουρι μας είναι καταστροφικό.Διαλεγουμε λοιπόν η χάνουμε μια ώρα ύπνο η........αλλάζουμε πόλη όσοι βαρεθηκαμε την φτώχεια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την ωρα που θα πας να ξεκουραστείς εσυ να έρθουμε κατω από το σπίτι σου να κάνουμε συναυλία.Να δούμε το γλυκό ψωμάκι μας αν θα σου αρέσει.Η περιοχη είναι αστικός ιστός όπως ορθά αναφέρεις και όχι για τέτοιου είδους μαγαζιά και εκδηλώσεις.Η αναπλαση δεν γίνεται με ζουρνάδες και νταουλια,άλλωστε είστε πολύ μακριά. ΄Οσο για τους "ροδακινοπαραγωγούς" και τις πόλεις που έχεις εσύ αποκλειστικά ζήσεις άστο καλύτερα.ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Βέροια έχει καταντήσει ,η καλύτερη πόλη για να πεθάνεις...αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι αναπλάσεις αγαπητέ γίνονται μόνο με ζουρνάδες και νταούλια και αυτό γιατί το ελληνικό βασίλειο δεν μπορεί να τις χρηματοδοτησει οπότε μένει μονο.......ο Χοσαδας που τα σπρώχνει ζεστά.Αυτος όμως θέλει κόσμο και πανηγύρια και αυτά μόνο στο κέντρο γίνονται.Το ζήτημα είναι απλό.Η καθόμαστε και τρώμε τις σάρκες μας η χάνουμε 1 ώρα ύπνο και απολαμβάνουμε ωραία μουσική και περατζαδα.Πιστεψε με καλέ μου ροδακινοπαραγωγε αν γεμίζει η τσέπουλα ούτε που θα σκέφτεσαι το χουζουρι τα είδαμε αλλού αυτά και είναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ