Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το σύνθημα για τις εκλογές έδωσε από τη Νάουσα ο Καρατζαφέρης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαΐου η περιοδεία του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Νάουσα. Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., αφού αρχικά επισκέφθηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΑΣΝ και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΑΣΕΠΟΠ, στην συνέχεια
μίλησε σε μέλη και φίλους του κόμματός του στην Δημοτική αίθουσα «Βετλάνς» πλησίον του Νοσοκομείου. Ο έμπειρος πολιτικός είχε εποικοδομητικές συναντήσεις, ενώ στην ομιλία του, δήλωσε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία του ΛΑ.Ο.Σ. Δεν έκρυψε τον ευρωσκεπτικισμό του, αναφέρθηκε στο Μακεδονικό ζήτημα και την Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ άσκησε σφοδρή κριτική τόσο στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε φωτογραφίες από την ομιλία του κ. Καρατζαφέρη στη Νάουσα:




9 σχόλια:

  1. Ψηφησε το πρώτο μνημονιο.Οι παρόντες στη συγκεντρωση δεν θυγηκαν τα συμφέροντά τους από αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν θυμάσαι καλά! Το πρώτο μνημόνιο είχε 2 άρθρα! Το άρθρο που θα διέλυε το λαό δεν το ψήφισε! Καλό είναι να μην τα μπερδεύεις!

      Διαγραφή
  2. Χριστός Ανέστη! Συνέλληνα, αν διαβάσεις εξ ολοκλήρου τα πρακτικά της τότε Βουλής, θα διαπιστώσεις, ότι αυτό που σου έχουν πλασάρει τα παπαγαλάκια, δεν έχει συμβεί! Η μισή αλήθεια είναι χειρότερη κι απ'το ψέμα! ΔΕΝ έχει ψηφίσει κανένα πρώτο μνημόνιο και κανένα άρθρο εφαρμοστικών νόμων, δηλαδή, καμία μείωση μισθών και συντάξεων, παρά μόνο το 1ο άρθρο, που έδινε το οκ, για την εκταμίευση ποσού. Για κάποιον της αγοράς, είναι σαν να συμφωνεί μαζί σου ο δανειστής, να σου δώσει τη δόση, χωρίς να εφαρμόσεις τα ζητούμενα από αυτόν. Και πριν πει ναι, μόνο στο 1ο άρθρο, είχε εξασφαλίσει χρηματοδότηση από άλλες πηγές (Ιράν, Ρωσία) που οι τότε προδότες δεν δέχθηκαν. Οπότε οι παριστάμενοι εκεί, ήταν ενήμεροι και δεν θίχτηκε κανένα συμφέρον τους. Το ζητούμενο όμως ποιο είναι; Το ένα πιθανό λάθος ενός πολιτικού; Ή η συστράτευση όλων των πατριωτικών δυνάμεων;Ξύπνα λοιπόν, ενημερώσου και άσε τις φθηνές συκοφαντίες, σε κάτι, που έχει απαντηθεί πολλάκις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀληθῶς ἀνέστη!

      Ἡ ἀλήθεια εἶναι πώς ὁ πρωταθλητής καί πρῶτος διδάξας τῆς κυβιστήσεως α) στήριξε τόν Γιωργάκη Παπανδρέου, β) οὔρλιαζε γιά τήν ἀντισυνταγματική κυβέρνησι ὑπό τό ἐξωκοινοβουλευτικό ρετάλι τοῦ σημιτικοῦ ΠΑΣΟΚ Λουκᾶ Παπαδῆμο και γ) συγκυβέρνησε τέλος μέ τούς νεοταξῖτες Σαμαρᾶ - Βενιζέλο χωρίς νά πάρῃ ἔστω ἕνα πατριωτικό ἀντάλλαγμα, π.χ. τήν ἀπόσυρσι τοῦ λαθρονόμου Ραγκούση. Πῆρε μόνο τίς 2 ὑπουργικές καρέκλες (Βορίδη, Γεωργιάδη, ἄλλοι π... ἀπό 'κεῖ!) γιά τόν ἑλληνισμό τίποτε.

      Ἄ, ξέχασα! Πῆρε μετά μέ φωτογραφική τροπολογία τῶν σαμαροβενιζέλων καί χρηματοδότησι βάσει τοῦ ποσοστοῦ τοῦ Λά.Ο.Σ. στίς εὐρω-ἐκλογές καί ὄχι στίς ἐθνικές ἐκλογές, ὄπως ἴσχυε ἕως τότε (2014).

      Ἂν αὐτά τά λές λάθη καί ὄχι συνειδητή, ἐπανειλημμένη προδοσία, τότε στεῖλε τά χαιρετίσματά μου στίς off-shore τοῦ Catalina στό Isle of Man καί στήν Intelligence Service._

      Διαγραφή
  3. Απίστευτο που ακομα ξεγελαει κοσμο τουτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΝΔ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΥΦΥΗΣ ΕΞΥΠΝΟΣ!ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ!ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΗΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ....ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!

      Διαγραφή
  4. Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ;; ΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ;; ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ;;; ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ. ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΑ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τί ψήφισε και το τί όχι μπορείς να το μάθεις, αν απλά ερευνήσεις τα πρακτικά της Βουλής και της Ελληνικής και της Ευρωβουλής και θα διαπιστωθεί άνετα, αλλά και θα απαντηθεί η μισή αλήθεια του κυρίου "Hadjinicolaou" πιο πάνω...;)

      Διαγραφή
  5. Μαλώνετε ακόμη για τα κόμματα;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ