Quantcast

http://picasion.com/

Εύκολες αιμοληψίες με πρωτοποριακή μέθοδο για πρώτη φορά στη Βέροια

Από νεογνά μέχρι ενηλίκους με «δύσκολες» φλέβες
*Μικροβιολογικά Ιατρεία Πέτρου Λ. Θεμελή
Μελετώντας τα τελευταία δεδομένα σχετικά με τις φλεβοκεντήσεις (αιμοληψίες στην καθομιλουμένη), θέλαμε να επιλέξουμε την καλύτερη τεχνολογικά, λύση που
υπάρχει στην αγορά, που πέρα από το υψηλό της κόστος και προδιαγραφές, παρέχει τις αρτιότερες δυνατότητες. Έτσι καταλήξαμε αβίαστα στο φλεβοπροβολέα VeinViewer® αμερικανικής προέλευσης και κατασκευής, του ομίλου Christie. 
Έχοντας λοιπόν ως «βοηθό» μας τον υπερσύγχρονο φλεβοπροβολέα, VeinViewer®, που αναμφισβήτητα δεν μπορεί να συγκριθεί με των χαμηλών δυνατοτήτων μηχανήματα, λίγων εκατοντάδων ευρώ, που κυκλοφορούν ευρέως στο εμπόριο, είμαστε σε θέση, στους λίγους ήδη μήνες από την απόκτηση του, να επιχειρούμε επιτυχείς αιμοληψίες σε νεογνά μερικών ωρών από την γέννηση τους, μέχρι και σε ενήλικα άτομα με «δύσκολες» φλέβες. Έτσι επιτυγχάνουμε πάντα με ασφάλεια, γρήγορη και ανώδυνη αιμοληψία χωρίς αποτυχημένες προσπάθειες χωρίς μώλωπες και χωρίς τραυματισμό αγγείων που θα δημιουργήσουν ανεπιθύμητες εκχυμώσεις.

Μικροβιολογικά Εργαστήρια Πέτρου Λ. Θεμελή

- VeinViewer: σύστημα ανίχνευσης φλεβών, κατάλληλο για ασθενείς που χρήζουν επαναλαμβανόμενων εξετάσεων κι έχουν λεπτά ή κατεστραμμένα αγγεία και για ασθενείς με φλέβες που δεν είναι ορατές, όπως τα νεογνά και τα παιδιά

- Σύστημα barcode: πλήρης αποκλεισμός εργαστηριακών λαθών

- Αποστολή αποτελεσμάτων με email ή fax

- Διατήρηση ιστορικού εξετάσεων

- Τελευταίας τεχνολογίας αναλυτές (SNIBE, HORIBA, LIFOTRONIC,BIOLA)


*Πέτρος Λ. Θεμελής
Ιατρός - Μικροβιολόγος


- Βέροια Μ. Αλεξάνδρου 31
τηλ. 2331029723
- Μακροχώρι Αριστοτέλους 133β
τηλ. 2331505088

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ιατρείου
www.viopathologosthemelispetros.com


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ