Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στον έβδομο ουρανό ο προπονητής της Βέροιας

Η Βέροια επέστρεψε... Η ιστορική «Βασίλισσα του Βορρά» κάθισε και πάλι στον θρόνο της. Μετά από δύο χρόνια φθοράς και αφθαρσίας βρήκε και πάλι τον προσανατολισμό της και οδεύει σε δρόμους επιτυχιών. Το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε ένας φιλικός αγώνας - φιέστα
για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Λίγη ώρα μετά την λήξη του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον προπονητή τους και να τον σηκώσουν στον αέρα. Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί ήταν τόσο έντονοι που ο Σάκης Θεοδοσιάδης κρατώντας με καμάρι το τρόπαιο έφτασε στον... έβδομο ουρανό.
Μαγικές στιγμές σε μια απαιτητική χρονιά που έφερε τους «κυανέρυθρους» στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Μακάρι τέτοιες εικόνες να δούμε και στο μέλλον. Γιατί η πόλη έχει ανάγκη μια δυνατή Βέροια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ