Η έκθεση έργων «3ου Διαγωνισμού Εικαστικών» από σήμερα στο φουαγιέ της Στέγης

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας, οι Διευθύνσεις Β/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας & Πέλλας και η φωτογραφική Ομάδα του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών - ΕΠΑΛ Βέροιας, σας προσκαλούν στην έκθεση έργων, εμπνευσμένων από το θέατρο, του 3ου Διαγωνισμού Εικαστικών. Τα έργα που
εκτίθενται είναι μάσκες, πρόσωποι, ζωγραφική, αφίσα, ζωγραφική προσώπου με θεματολογία φιγούρες ζώων & πουλιών, θεατρικό κοστούμι. Τα έργα είναι μαθητών από τα σχολεία: 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας, 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, 1ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας, 2ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας, 2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας, Γυμνάσιο Τρικάλων και Γυμνάσιο Επισκοπής. 

Μαζί με τα έργα εκτίθενται και οι φωτογραφίες των έργων, αποτέλεσμα της φωτογράφησης από τη Ομάδα του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών - ΕΠΑΛ Βέροιας στην πόλη της Βέροιας.

Τα έργα μετά από την έκθεσή τους στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Μεντεσέ Ταζαμί) βρίσκονται στον εκθεσιακό χώρο του φουαγιέ της Αντωνιάδειας Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Δήμου Βέροιας από την Τρίτη 21 έως και την Κυριακή 26 Μαΐου 2019.

Η έκθεση είναι επισκέψιμη για το κοινό, καθημερινά ώρες 9.00π.μ. - 9.00μ.μ. και για τα σχολεία από την Τρίτη 21 Απριλίου 2019 έως και την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 ώρες 8.30π.μ. - 2.30μ.μ. Δείτε το βίντεο από τα backstage της φωτογράφισης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου.
Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ