Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου επί της οδού Εληάς, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, παρουσία πλήθους κόσμου, φίλων, υποστηρικτών και υποψηφίων συμβούλων. Κατά την έναρξη της εκδήλωσης τελέστηκε ο καθιερωμένος
αγιασμός από τον πατέρα Σοφρώνιο και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο υποψήφιος Δήμαρχος, για να παρουσιάσει τα εννιά τελευταία ονόματα που συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» και που δεν είχαν παρουσιαστεί στην εκδήλωση απολογισμού που είχε πραγματοποιηθεί στο ΑΙΓΕΣ.
Τόνισε παράλληλα πως στις φετινές εκλογές, λόγω της αλλαγής στο εκλογικό σύστημα, κάθε ψήφος είναι πολύτιμη από τον πρώτο γύρο. Δείτε τα ονόματα που παρουσιάστηκαν, βίντεο από την εκδήλωση και το φωτορεπορτάζ του veriotis.gr:

Βαλαβάνη Δήμητρα, ιδιωτική υπάλληλος
Κιουρτσίδης Κωνσταντίνος, τοπογράφος μηχανικός
Λαζαρίδου Κυριακή, οικιακά
Λαμπρινού Νικολέτα, λογίστρια - διοίκηση επιχειρήσεων
Πασχαλίδης Νικόλαος, αγρότης
Περσίδου Ευγενία, μηχανολόγος μηχανικός - εκπαιδευτικός
Πετσιάβα Κωνσταντίνα, ιδιωτική υπάλληλος
Ταχματζίδης Σάββας, αρχιτέκτων μηχανικός
Τζιουμάκα Κρυσταλλία, πτυχιούχος πολιτικών επιστημών

Δείτε το βίντεο:





Δείτε φωτογραφίες:








































































1 σχόλιο:

  1. καλή συγκέντρωση με πολύ κόσμο, ευχάριστη χαλαρή ατμόσφαιρα χωρίς να κουράσει τους συγκεντρωμένους με πολλά λόγια, χωρίς να σπείρει διχόνοιες στους δημότες με κατηγόριες προς τους άλλους συνυποψήφιους. Επιτέλους ο προεκλογικός αγώνας με κάποιο επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ