Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δύναμη ανατροπής η υποψηφιότητα του Βασίλη Κωνσταντινόπουλου στην Ημαθία

Στη μάχη του σταυρού
Με στόχο την αλλαγή πλεύσης στην διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κατεβαίνει στις προσεχείς εκλογές ο Βασίλης Κωνσταντινόπουλος. Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ημαθίας, ο οποίος κατεβαίνει με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά» του
Χρήστου Γιαννούλη, θα δώσει την μάχη του για την ανατροπή και την αλλαγή σελίδας στην Κεντρική Μακεδονία. Πεποίθησή του είναι πως τα 9 χρόνια διοίκησης Ψωμιάδη - Τζιτζικώστα, έφεραν σε αδιέξοδο την Περιφέρεια και τώρα είναι η χρυσή ευκαιρία να έρθουν στα πράγματα νέοι άνθρωποι με καινούργιες ιδέες. 

Ο Βασίλης Κωνσταντινόπουλος έχει ριχτεί στην μάχη του σταυρού και βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη γραμμή. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε πως «οργώνει» ολόκληρο το νομό Ημαθίας και τα μηνύματα που παίρνει από την κοινωνία είναι πολύ ενθαρρυντικά. Ο ίδιος, αν και άνθρωπος με άποψη, κρατάει χαμηλούς τόνους γιατί θεωρεί πως η πολιτική θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με λογικά επιχειρήματα και όχι λαϊκισμούς. Ήδη το όνομά του συζητείται έντονα στην τοπική κοινωνία και δεν αποκλείεται να αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη για τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά», ο οποίος στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ