Quantcast

http://picasion.com/

Υπ. Δήμαρχοι Βέροιας: Δείτε πόσους υπ. δημοτικούς συμβούλους κατεβάζουν στις εκλογές

Μόνο Βοργιαζίδης και Μαρκούλης «έκλεισαν» ολόκληρο το ψηφοδέλτιο
Το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Μαΐου, από το Πρωτοδικείο της Βέροιας έγινε η επίσημη ανακήρυξη των συνδυασμών που θα συμμετάσχουν στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Και επίσημα πλέον, υποψήφιοι δήμαρχοι Βέροιας είναι:
Κώστας Βοργιαζίδης, Αντώνης Μαρκούλης, Γεωργία Μπατσαρά, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Παπαγιάννης και Γιώργος Μελιόπουλος. Συνολικά, στην «μάχη του σταυρού» θα κατέβουν 336 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Έκλεισαν ψηφοδέλτιο Βοργιαζίδης και Μαρκούλης - Δυναμικά η Μπατσαρά - Σε ρηχά νερά ο Παυλίδης

Ο κάθε συνδυασμός, εκ του νόμου, είχε δικαίωμα να κατεβάσει συνολικά 63 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Το μεγάλο στοίχημα από την αρχή για τους υποψηφίους δημάρχους ήταν να συμπληρώσουν πλήρως το ψηφοδέλτιό τους και να έχουν δυνατά «όπλα» στην φαρέτρα τους ενόψει των δημοτικών εκλογών. 

Κώστας Βοργιαζίδης και Αντώνης Μαρκούλης κατάφεραν το απόλυτο (63 στους 63), ενώ η Γεωργία Μπατσαρά, η οποία ξεκίνησε τελευταία τον προεκλογικό της αγώνα, μ' ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ κατάφερε να συσπειρώσει τον κόσμο της ΝΔ και να έχει 51 υποψηφίους. Αντίθετα, ο Παύλος Παυλίδης, παρά τις μεγάλες προσδοκίες που είχε αναπτύξει το προηγούμενο διάστημα, δεν κατάφερε τελικά να ολοκληρώσει το ψηφοδέλτιό του και έμεινε στην τελευταία θέση, έχοντας στο δυναμικό του 48 υποψηφίους.

Δείτε αναλυτικά πόσους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους κατεβάζουν οι έξι συνδυασμοί:

1) Κώστας Βοργιαζίδης - Δράση με Γνώση: 63 υποψήφιοι

2) Αντώνης Μαρκούλης - Προτεραιότητα στον Πολίτη: 63 υποψήφιοι

3) Γιάννης Παπαγιάννης - Δικαίωμα για Νέα Βέροια: 60 υποψήφιοι

4) Γεωργία Μπατσαρά - Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη: 51 υποψήφιοι

5) Γιώργος Μελιόπουλος - Λαϊκή Συσπείρωση: 51 υποψήφιοι

6) Παύλος Παυλίδης - Συνδημότες: 48 υποψήφιοι

16 σχόλια:

  1. Τα πράγματα φαίνεται να ξεδιαλύνουν δυο βδομάδες πριν τις εκλογές. Βοργιαζίδης και Μαρκούλης θα είναι στον δεύτερο γύρο, ευτυχώς για τον τόπο, που θα έχει μία προοπτική αλλαγής (Μαρκούλης). Ο μεν κ. Βοργιαζίδης δοκιμάστηκε και δεν κατάφερε να υλοποιήσει το πρόγραμμά του, ο δε κ. Μαρκούλης παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, είναι σοβαρός, μετρημένος και ρεαλιστής, ώριμος να διοικήσει, αφού άσκησε μόνον αυτός ουσιαστική αντιπολίτευση στον κ. Βοργιαζίδη. Αυτό το τελευταίο κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, ούτε καν η νυν Διοίκηση (η οποία θα έπρεπε να ήταν ευγνώμων για την προστατευτική αντιπολίτευση Μαρκούλη). Η κ. Μπατσαρά δεν έχει προγραμματικό λόγο και η κάθοδος της για εμένα προσωπικά έχει χαρακτήρα «ό,τι πιάσουμε». Ο δε κ. Παυλίδης είναι δοκιμασμένος (όπως και ο κ. Βοργιαζίδης· βλ. διοίκηση κ. Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη) και δεν εμπνέει (το δείχνει άλλωστε και το γεγογός της υποστελέχωσης του ψηφοδελτίου του). Ο κ. Παπαγιάννης δεν μπορώ να πω ότι παρουσιάζεται σοβαρός στην πολιτική σκηνή, δεν άσκησε αντιπολίτευση (ούτε στο 1% αυτής που άσκησε ο κ. Μαρκούλης), λαϊκίζει και φαίνεται ως μία φλύαρη πρόταση, που δεν έχει να δώσει στον τόπο. Τα λέμε ξανά το βράδυ της 26ης Μάη με Βοργιαζίδη-Μαρκούλη στον δεύτερο γύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κ. Μαρκούλης στα πέντε χρόνια ψήφισε λευκό στο 99% των θεμάτων και δεν πήρε θέση σε κανένα μεγάλο θέμα του Δήμου. Αυτό μόνο ωριμότητα δεν δείχνει,αντίθετα δείχνει ατολμία,δειλία και άγνοια. (Τα πρακτικά των συνεδριάσεων είναι στην διάθεση όσων πραγματικά ενδιαφέρονται)

      Διαγραφή
    2. Αν κρίνουμε από το απαράδεκτο αποτέλεσμα των αποφάσεων για τα μεγάλα θέματα όπου όλοι συμφωνούσαν με όλους σαν ένα τείχος εκ δεξιών και εξ ευωνύμων, πανίσχυροι, επικίνδυνοι και έτοιμοι να ορμήξουν στην κάθε αντίθετη άποψη όπως του Μαρκούλη και καναδυό ακόμη, σοφά έπραξε. Σα νομικός κάτι θα έβλεπε εκεί μέσα. Φαντάζεστε τί...!Το έχουμε δει και μεις το έργο, φίλε όπως και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας! Όσο για τα πρακτικά αυτού του Δήμου, μεγάλος πόνος.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε (12 Μαΐου 2019- 6:31 μ.μ.) τι δεν έχεις καταλάβει τόσο καιρό;

      ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

      Άρθρο 7 § 11: Η λευκή ψήφος ή η άρνηση ψήφου από μέλος του συμβουλίου μετρούν ως αρνητικές ψήφοι, ενώ το μέλος λογίζεται παρόν.

      Αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου μας.

      Διαγραφή
  2. Μεγάλη αδυναμία μερικών υποψηφίων να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο τους. Μια πρώτη δημοσκόπηση για την δυναμική που έχουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι. Βέβαια αυτό δεν ισχύει για τον κύριο Βοριαζίδη που έχει από πίσω του όλο τον μηχανισμό του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ!! ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ;;; ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΣΑΣ ΕΒΑΖΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ. ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ, που τα μηδενίζεις όλα είσαι ο πιο επικίνδυνος! Ξανασκέψου το!

      Διαγραφή
  4. Προφανώς ο ανώνυμος των 3:12 ξέχασε ότι τον Μαρκουλη τον στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ η το κάνει γάργαρα. Θα τον μαυρίσουν πρώτα λόγω ΣΥΡΙΖΑ. Στο δεύτερο γύρο θα παρακαλάει τον Βοργιαζιδη να του δώσει καμία θέση αντιδημαρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβει κάτι. Είναι όλα στο φως γι αυτό και τον κρίνετε. Το μόνο που σας έρχεται πολύ βαρύ είναι ότι σας έριξε σε ποσοστό σε χαμηλό μονοψήφιο αριθμό. Μη διχάζεται άλλο τους πολίτες για να πάρετε το αίμα σας πίσω. Όσο για το Μαρκούλη, να δεις που θα τον παρακαλάει ο Βοργίας+τζίδης...

      Διαγραφή
  5. Αντώνη πες αλεύρι. Η Πρέσπα σε γυρεύει. Δυστυχώς . Δεν μπορούμε να το ξεχάσουμε ούτε τη δεύτερη Κυριακή, ακόμη και αν έφτανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tην 27 Μαιου ωρα 10.00 σας περιμενω για καφε στο τερμα πιεριων και φυσικα ο καφες κερασμενος ,ας ελθουν και οι αποτυχοντες εκλεκτοι υποψηφιοι οσο για το αποτελεσμα της Α Κυριακης βλεπω καθαρα νικη για την Γεωργια με Δευτερο ισως τον νυν Δημαρχο .ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ ΒΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε φίλε η γυναίκα ούτε ψηφοδέλτιο μπόρεσε να κάνει και εσύ την βλέπεις πρώτη ; Για το καλό σου άλλαξε στέκι ή πιες τίποτε άλλο. κάτι σε πειράζει δεν το βλέπεις ;

      Διαγραφή
  7. Αν για εσάς είναι το κριτήριο για το έργο του Βοριαζίδη το στοιχημαν, για εμάς είναι όλος ο κόσμος που τον θεωρεί έναν αποτυχημένο Δήμαρχο που δεν άφησε έργο και το όνομα του θα ξεχαστεί ένα μήνα μετά την αντικατάσταση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ σίγουρα πίνεις καφέ με τον παραπάνω Ανώνυμο του 10:05 μ.μ., προσέξτε και οι δύο αυτά δεν είναι να τα αφήνετε έτσι μπορεί να είναι κάτι σοβαρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3 πρώτοι θα είναι οι Βοργιαζίδης, Παπαγιάννης, Παυλίδης. Αλφαβητικά τους έγραψα, γιατί δεν είμαι εις θέσιν να προβλέψω σειρά ούτε ποιοι από αυτούς τους 3 θα περάσουν στον β΄ γύρο.

    Μπατσαρά και Μαρκούλης πάνε 4η και 5ος. Το κουκουέ, όπως πάντα, τελευταίο και καταϊδρωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ