Quantcast

http://picasion.com/

Ποιον θα επιλέξει για δήμαρχο ο λαός της Βέροιας;

Μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Μαΐου. Μια αμφίρροπη εκλογική αναμέτρηση που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του εκλογικού σώματος. Έξι υποψήφιοι δήμαρχοι και περίπου 330 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα
ριχτούν στην μάχη του σταυρού και θα προσπαθήσουν να εκλεγούν στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Σ' αυτές τις εκλογές μεγάλο ρόλο θα παίξουν η αποχή και η νεολαία. Να θυμίσουμε πως πλέον όλοι οι 17χρονοι για πρώτη φορά έχουν δικαίωμα ψήφου. Την επόμενη Κυριακή δύο υποψήφιοι δήμαρχοι θα περάσουν στον επόμενο γύρο. Οι υπόλοιποι μαζί με τους συμβούλους τους που θα εκλέξουν, θα ετοιμάζονται να κάτσουν στα έδρανα της αντιπολίτευσης. 
Στόχος όλων είναι ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός εδρών και οι ενδεχόμενες συνεργασίες που θα προκύψουν λόγω «Κλεισθένη». Περίπου στις 9:00 με 9:30 της Κυριακής θα έχουμε μια πρώτη εικόνα, για το ποιοι παίρνουν το εισιτήριο της δεύτερης Κυριακής, ενώ η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων θα ολοκληρωθεί αργά τα ξημερώματα. 

Ποιος θα είναι ο τελικός νικητής; Ποιον θα επιλέξει για δήμαρχο ο λαός της Βέροιας;

1) Βοργιαζίδης;
2) Μαρκούλης;
3) Μπατσαρά; 
4) Παυλίδης;
5) Παπαγιάννης;
6) Μελιόπουλος;

8 σχόλια:

  1. Η κ Μπατσαρα θα εκλεγει και θα ειναι και τυχερη γιατι θα ειναι η πρωτη Γαλαζια Δημαρχος της Βεροιας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρκουλης στο 2 γυρο αχαστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «-Από την Δευτέρα λέγω,δεν θα πεινάει κανένας.Δεν θα αφήσουμε τα χελιδόνια να μας κουτσουλάνε όλη μέρα τις αυλές,θα διορίσουμε 4 να τα διώχνουν με τα καλάμια από τα σύρματα.Από την Δευτέρα θα αρχίσουμε να χτίζουμε γιοφύρια…
    –Τι να τα κάνουμε τα γιοφύρια αφού δεν έχουμε ποτάμια…;
    –Θα κάνουμε και ποτάμια δύσκολο είναι;…»
    «Θα ψηφίσουμε Γκόρτσο, το παιδί του λαού!
    -Έ όχι και παιδί αυτός είναι στην ηλικία μου
    –Ε και;Παιδί είναι, επειδή δηλαδή εσύ εγέρασες από τα ογδόντα»
    Αξέχαστος ελληνικός κινηματογράφος...
    Πάντα επίκαιρος!!!
    Αφιερωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχεις βάλει σε μια καλή σειρά όλα τα ονόματα
    τυχαίο ;
    δε νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ Ψηφίζω Μαρκουλη και θα το δικαιολογήσω....
    -Βοριαζίδης, δοκιμάστηκε και κατά κοινή ομολογία απέτυχε. Έλλειψη δυναμικής, έλλειψη επαφής με τον κόσμο ανύπαρκτο έργο στο Δήμο.
    -Μπατσαρα, καλή κυρία αλλά δεν έχει την δυναμική που απαιτεί η θέση, ούτε ως βουλευτής άφησε κάποιο αξιόλογο έργο. Έχει 50 υποψήφιους από τους 63 που είναι το μέγιστο.
    -Παυλίδης κατηγορουμενος από την προηγούμενη θητεία του ως αντιδήμαρχος, με 48 υποψηφίους πολύ μακρυά από το τους 63.
    Παπαγιάννης, η στάση που έχει κρατήσει ολλο αυτό τον καιρό δείχνει ότι δεν έχει την απαιτούμενη σοβαρότητα που απαιτεί η θέση του δημάρχου. Βλέπε ψεύτικα προφίλ κτλπ. Με 60 υποψήφιους.
    -Μελιοπουλο, θα πάρει το ποσοστό που θέλει 2-3%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τo Κουμάνοβο στα Σκόπια μπορεί να είναι καλός ο δικός σου.

      Για την Βέροια στην Μακεδονία όχι.

      Διαγραφή
  6. Μόνο τέτοιες για τλανοησίες ξέρετε να πείτε για τον Μαρκουλη, λες και ο ίδιος έκανε την συμφωνία των πρεσπων, λες και αυτός θα κάνει εξωτερική πολιτική. Είναι γνωστό ότι ο Μαρκουλης δεν είναι καν Σύριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον είσαι μικρός, γι' αυτό τα γράφεις αυτά. Η Μακεδονία, και όλη η Ελλάδα, κινδυνεύει. Όταν μεγαλώσεις, θα καταλάβεις κι εσύ πως αν οι δήμαρχοι και γενικά οι τοπικοί άρχοντες δεν είναι Πατριώτες, ο εξωτερικός και ο εσωτερικός εχθρός μπορεί να μάς βλάψει πολύ περισσότερο.

      Ο Μαρκούλης ήταν μεν πνεύμα αντιλογίας, καυγατζής εκ πεποιθήσεως, αλλά τουλάχιστον είχε το ηθικό πλεονέκτημα. Με την αξιοθρήνητη στάση του στο Σκοπιανό και την συνεργασία του με τον προδοτικό σύριζα το έχασε κι αυτό. Τώρα ό,τι και να λένε οι κολαούζοι του, είναι πολύ αργά για να επανορθώσει.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ