Σε Διαβατό και Μακροχώρι συνέχισε τους Δημόσιους Διαλόγους ο Κώστας Βοργιαζίδης

Στο Διαβατό και το Μακροχώρι συνέχισε τους «Δημόσιους Διαλόγους», την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, ο Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Δράση με Γνώση», Κώστας Βοργιαζίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους Τοπικούς και Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του. Στο Διαβατό,
μετά από μια σύντομη αποτίμηση για τα πεπραγμένα της διοίκησής του, ο κ. Βοργιαζίδης ενημέρωσε τους κατοίκους ότι υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση 3.800.000 ευρώ για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης και ότι η έναρξη του έργου είναι θέμα χρόνου. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε ακόμη στις παιδικές χαρές σημειώνοντας ότι τελειώνει μία και θα κατασκευασθούν άλλες δυο ενώ από τις παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν, στάθηκε κυρίως στην επέκταση του Νεκροταφείου.
Στο Μακροχώρι, ο κ. Βοργιαζίδης πληροφόρησε τους παρευρισκόμενους δημότες ότι στις 21 Ιουνίου 2019 θα δημοπρατηθεί το έργο εκσυγχρονισμού του παλαιού δικτύου ύδρευσης, ύψους 2.730.000 ευρώ, χρήματα που εξασφαλίστηκαν από τη Δημοτική Αρχή τον τελευταίο χρόνο. Όπως σημείωσε η ολοκλήρωση του έργου αναμένεται να προσφέρει λύση σε δυο κύρια προβλήματα. Το πρώτο αφορά τις βλάβες και τις συχνές διακοπές νερού και το δεύτερο έχει να κάνει με την αποκατάσταση των προβλημάτων στο οδικό δίκτυο αφού θα ακολουθήσουν εργασίες αποκατάστασης των δρόμων στα σημεία παρέμβασης. Ο Δήμαρχος υπογράμμισε επίσης ότι υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Leader για την ανάπλαση της πλατείας δημαρχείου στο Μακροχώρι, ύψους 440.000 ευρώ, αλλά και για την αναβάθμιση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και του Κέντρου Μουσικής Μακροχωρίου ενώ σύντομα ξεκινά η δημιουργία κυκλικού κόμβου στον κεντρικό οδικό άξονα. Τέλος, ο κ. Βοργιαζίδης αναγνώρισε ότι η Δημοτική Αρχή οφείλει να αποκαταστήσει σημεία του οδικού δικτύου που παρουσιάζουν σήμερα πρόβλημα και ότι έχει αποφασισθεί να διατεθούν επιπλέον 250.000 ευρώ για αυτές τις παρεμβάσεις. 

#συνεχίζουμε_μαζί_μπροστά

2 σχόλια:

 1. Κώστας Πετρόπουλος21 Μαΐου 2019 - 10:51 π.μ.

  Στον Διαβατό υπήρχε κάποτε μια παιδική χαρά την ξήλωσαν έχει κανα 2 χρόνια + , απο τότε κάθε χρόνο την τελειώνουν δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν έχει τελειώσει μέχρι τώρα , πάνε τα παιδιά να παίξουν και κοιτάνε τα πλατάνια. Α και επειδή έχω κάνει και άλλα σχόλια καλόβουλα πάντα σχετικά με θέματα που αφορούν τον Δήμο Βέροια και κάθε φορά τα κόβεις , να ξες άμα θες να είσαι ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης δημοσίευσε και κανα σχόλιο που αφορά τον Δήμαρχο η κριτική κάνει καλό βελτιώνεται ο άλλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αντί να τα γράφεις εδώ μπορείς να πας και να του μιλήσεις ευθέως.... Εκτός και αν εισαι τπτ Δημοτικός σύμβουλος από άλλη παράταξη 😎 φιλικά πάντα!

   Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ