Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το φαινόμενο... Βασίλης Παπαδόπουλος

Για κάποιους υποψηφίους δημοτικούς σύμβουλους ο προεκλογικός αγώνας ξεκίνησε πριν από έναν, δύο ή τρεις μήνες. Για τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε από την πρώτη κιόλας ημέρα που ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης του εμπιστεύτηκε αυτό το νευραλγικό πόστο.
Ο Βασίλης Παπαδόπουλος έχει δει την πολιτική με... διαφορετικό μάτι. Έδωσε μεγάλο αγώνα για να κρατήσει την πόλη καθαρή για πάνω από πέντε χρόνια. Με εργατικότητα και υπευθυνότητα, βρισκόταν συνεχώς στην πρώτη γραμμή και το τηλέφωνό του ήταν 24ώρες το 24ωρο ανοιχτό. Ακόμα και οι ίδιοι οι πολιτικοί του αντίπαλοι αναγνωρίζουν το γεγονός πως όπου υπήρχε πρόβλημα ο Βασίλης δήλωνε «παρών».


Ο πολιτικός με καταγωγή από τον Άγιο Γεώργιο, είναι από τους πιο παλιούς στο ψηφοδέλτιο και γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα της αυτοδιοίκησης. Θεωρείται από τα μεγάλα φαβορί για την εκλογή του στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, καθώς δείχνει να έχει κερδίσει την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου και η υποψηφιότητά του χαίρει συνολικής εκτίμησης στην τοπική κοινωνία.


8 σχόλια:

  1. Ο καλύτερος αντιδήμαρχος με διαφορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικαιωματικά πρέπει να είναι ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι αλήθεια, τρέχει, τρέχει ,τρέχει παντού. Μπροστά του ο Βέγγος είναι χελώνα. Βασίλη καλή δύναμη για τη συνέχεια, διότι η επανεκλογή σου είναι σίγουρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μοναδικός που τρέχει για όλους και για όλα.... Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακαρι ολοι να ηταν τοσο εργατικοι οσο αυτος και με τετοιο ηθος.Σιγουρη η επιτυχια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς, διαφέρει από τους υπόλοιπους που πήραν τώρα, και στο παρελθόν θέσεις ευθύνης στο δήμο Βέροιας.Και λέω δυστυχώς, γιατί αν ομοιαζαν θα ήταν λίγα καλύτερα τα πράγματα για όλους τους δημότες και όχι μόνο για τους ημετερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορω να πω πως ειναι ο καλύτερος αντιδήμαρχος τρεχει για τα παντα και πολυ εργατικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ