Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στον Σταύρο Αραχωβίτη έθεσε τα προβλήματα των αγροτών ο Κωνσταντινόπουλος

Συνάντηση με τον Σταύρο Αραχωβίτη και εκπροσώπους των αγροτών είχε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Κωνσταντινόπουλος, στα πλαίσια της πρόσφατης επίσκεψης του υπουργού Γεωργίας στην Ημαθία. Για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του υπουργού και την επίλυση των καυτών προβλημάτων
που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής μας δήλωσε: «Θέσαμε μαζί με τους εκπροσώπους των αγροτών όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, όπως την αλλαγή του Κανονισμού του ΕΛΓΑ ώστε να περιλαμβάνει και τις έντονες βροχοπτώσεις, τις μεγάλες ζημίες από τις τελευταίες χαλαζοπτώσεις στην περιοχή, το εμπάργκο κλπ. Ο υπουργός δεσμεύτηκε παρουσία όλων των φορέων για άμεση καταγραφή ζημιών και για τάχιστη καταβολή των αποζημιώσεων. Επιπλέον δήλωσε ότι ήδη είμαστε σχεδόν έτοιμοι για την αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ. Σε ότι με αφορά δεσμεύομαι προσωπικά να είμαι κοντά στα προβλήματα του αγρότη και του κτηνοτρόφου. Άποψη τόσο του Χρήστου Γιαννούλη όσο και όλων των υποψηφίων του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά», είναι ότι η γεωργία και η κτηνοτροφία είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας και παράγουν πλούτο για τη χώρα μας. Θέλω να γνωρίζουν όλοι οι Ημαθιώτες ότι θα είμαι συνεχώς κοντά στον Αγρότη και τον Κτηνοτρόφο γιατί οι άνθρωποι που παράγουν προσφέρουν πάρα πολλά στην Εθνική Οικονομία και πρέπει να αμείβονται.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ