Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η αληθινή περιουσία της Έμης Λιβανίου

Με το πιο γλυκό τρόπο πέρασε την γιορτή της μητέρας η Έμη Λιβανίου - Ζησιοπούλου. Η Βεροιώτισσα δημοσιογράφος και υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ στο Νότιο Τμήμα της Αθήνας, κοινοποίησε στα social media, μια φωτογραφία με τα δυο παιδιά της. Πρόκειται για τον 19χρονο Κωνσταντίνο και την 17χρονη
Αλεξάνδρα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και η ίδια στην λεζάντα της συγκεκριμένης εικόνας: «Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες του κόσμου… ♥️ Στην μαμά που βλέπει το παιδί της να χάνεται λόγω ασθενειών στην Αφρική. Στην μαμά που έχασε το παιδί της από μια ρουκέτα πολέμου, στην μαμά που αυτή τη στιγμή είναι μαζί με το παιδί της σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου και του κρατά το χέρι. Στην μαμά που αυτή τη στιγμή γεννάει σε κάποιο μαιευτήριο.
Στην μαμά που ενώ το ήθελε πολύ δεν κατάφερε να γεννήσει και έχοντας μεγαλείο ψυχής υιοθέτησε και αγάπησε ένα παιδί σαν να ήταν το δικό της σπλάχνο. Στην μαμά που για τους δικούς της λόγους είναι μακριά από το παιδί της. Στην μαμά που μπορεί να μην είναι ακόμη μαμά αλλά μπορεί να αισθάνεται έτσι για άλλα παιδιά. Στην μαμά που μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά της. Στην μελλοντική μαμά...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ