Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αφίσες για τη Συμφωνία των Πρεσπών σε όλη τη Μακεδονία - Αναρτήθηκαν σε Βέροια και Νάουσα

Γέμισαν αφίσες για τις εκλογές οι πόλεις της Μακεδονίας: «Μαύρο στους προδότες, ψηφίστε πατριώτες» το μήνυμα που αναγράφεται στην αφίσα που τοποθέτησαν πολίτες σε δεκάδες πόλεις της Μακεδονίας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών ενόψει των επερχόμενων εκλογών. Το μήνυμα στις αφίσες είναι ξεκάθαρο: Καλούν τους ψηφοφόρους να καταψηφίσουν τους υποψηφίους που αποδέχονται (σ.σ. ή υποβοήθησαν με την στάση τους) την συμφωνία των Πρεσπών:

«Έλληνες ήρθε η ώρα να απαντήσουμε με την ψήφο μας στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. Μαύρο στους προδότες. Ψηφίζουμε μόνο πατριώτες» αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα, ενώ στην αφίσα φαίνονται τα χέρια που υπέγραψαν την Συμφωνία, ενώ στο κεφάλι έχει μπει «μαύρο».

Αφίσες αναρτήθηκαν το τελευταίο 24ωρο σε πολλές περιοχές: Θεσσαλονίκη, Λαγκαδα, Δράμα, Νάουσα , Σιάτιστα, Κοζάνη, Γρεβενά, Πτολεμαΐδα, Κιλκίς, Κατερίνη, Φλώρινα, Καστοριά, Μουδανιά Χαλκιδικής, Σερρες, Σιδηρόκαστρο, Καβάλα, Νάουσα, Γιαννιτσα, Αριδαία, Σκυδρα, Βέροια, Εδεσσα κ.α.

Η Πολιτεία καλεί στην αφαίρεσή τους με βάση τον νόμο κατά της αφισοκόλλησης.

3 σχόλια:

  1. Η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ θέλουν να εφαρμόσουν τον νόμο για την αφαίρεση των αφισών που μιλάνε για την προδοσία της Μακεδονίας μας, για τους ΚΚΕδες όμως και τους άλλους αναρχοάπλυτους που έχουν μολύνει όλη την πόλη με πανό και παλιόχαρτα δεν μιλάει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εἶναι αὐτονόητο πώς ψῆφος στούς προδότες τῆς Μακεδονίας, συνθετονομασῖτες πάσης ἀποχρώσεως, καθιστᾷ συνενόχους τούς ψηφίζοντες. Ὅσο γιά τήν ἐπιλεκτική ἐφαρμογή τοῦ πρό πολλοῦ πεσόντος σέ ἀχρηστία νόμου περί ἀφισσοκολλήσεως, ἐκθέτει ἀνεπανόρθωτα τίς ἀρχές. Θυμίζει τήν παροιμία εἴμαστε ἀκριβοί στά πίτουρα και φθηνοί στό ἀλεύρι._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ