Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Για 109 ψήφους, δεν πήγαν δεύτερη Κυριακή

Έφτασαν στην πηγή, αλλά δεν ήπιαν νερό οι «Συνδημότες»
Ήταν το μεγαλύτερο εκλογικό θρίλερ που έζησε ποτέ η Βέροια. Δύο πολιτικοί συνδυασμοί έδωσαν σκληρή μάχη για να καταφέρουν να πάνε στη δεύτερη Κυριακή, εκεί που θα τους περίμενε ο Κώστας Βοργιαζίδης. Μετά
από πληθώρα εναλλαγή συναισθημάτων και μάχη σταυρού-σταυρού, τελικά τη νίκη πήρε η Γεωργία Μπατσαρά. Ο Παύλος Παυλίδης έχασε για μόλις 109 ψηφοδέλτια!!! Πιο συγκεκριμένα, η «Βέροια-Πρωτεύουσα Πόλη» έλαβε 6.630 ψήφους, ενώ οι «Συνδημότες» 6.521 ψήφους. Λίγο, το μη κλείσιμο του ψηφοδελτίου (ο συνδυασμός είχε 48 αντί για 63 υποψηφίους), λίγο η έλλειψη επικοινωνιακής τακτικής και κάποια άλλα λάθη (που θα αναλύσουμε σε μελλοντικές αναρτήσεις), οδήγησαν τον Παύλο Παυλίδη στην τρίτη θέση. Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά και τις έδρες που βγάζουν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο:


6 σχόλια:

  1. Το σημαντικότερο είναι ότι ο συγκεκριμένος επικεφαλής είναι υπόδικος για καταγγελίες που αφορούν δημόσιο χρήμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρίχες κατσαρές είναι αυτή η δίκη, και το ποσόν που αφορά και η υπόθεση καθ' εαυτήν. Μόνον λόγω της γνωστής κακοήθειας και εριστικότητος κατετέθη αυτή η μήνυση. Θα καταπέσει, φυσικά, αλλά μέχρι τότε θα πετάτε λάσπη; Γιά σύνελθε!

      Διαγραφή
    2. Μην βάλεις στοίχημα μπορεί να το χάσεις.

      Διαγραφή
    3. Δεν κατάλαβα... μας ενδιαφέρει το ποσό ή η πράξη... είτε ένα ευρώ να λείπει είτε 150.000 ευρώ να λείπουν το ίδιο είναι. Όσο για το αν θα καταπέσει... αυτό θα το δούμε στις 12/6! Όχι τίποτα άλλο... ακολουθεί και το άλλο για τα πετρέλαια... περαστικά σας!

      Διαγραφή
  2. Υπόδικοι για απάτη κατά του δημοσίου για την υπόθεση της γέφυρας Κούσιου που είναι κακούργημα είναι ο Βοργιαζίδης και κάθε υπεύθυνος του έργου σύμφωνα με το κατηγορητήριο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γελάει ο κόσμος ρε παιδιά. Αυτός έκοψε παραστατικά ότι άλλαξε τον πλαστικό τάπητα στο 5χ5 στον τριποταμο και αυτό έχει να αλλαχτεί από τότε που έγινε δηλ πριν 20 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ