Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εσείς ανακαλύψατε τη «Ζεστή Γωνιά» του κρεοπωλείου «Φάρμα Κουτσιώφτη»;

Κάθε μέρα διαφορετικό μενού με μαγειρευτά από 3€ + νηστίσιμες επιλογές για τη Μ. Εβδομάδα!
Το κρεοπωλείο «Φάρμα Κουτσιώφτη» αναλαμβάνει για εμάς το καθημερινό μαγείρεμα! Γιατί στο ανανεωμένο κρεοπωλείο στην οδό Κεντρικής 123θα βρείτε κάθε μέρα διαφορετικό μενού
με πολλά πιάτα μαγειρευτών, με μοσχάρι, κοτόπουλο, κιμά ή χοιρινό, μαγειρεμένα κάθε μέρα και με διαφορετικό τρόπο και τεχνική και με συνοδευτικό ρύζι ή πατάτες. Για όλη τη διάρκεια της Μ. Εβδομάδας, θα βρείτε και νηστίσιμες επιλογές με πεντανόστιμες συνταγές!

Τα πιάτα στη «Ζεστή Γωνιά» ξεκινούν από 3€.

Επιπλέον, ψήνουμε κατόπιν παραγγελίας το φαγητό που επιθυμείτε. Αναλαμβάνουμε και delivery στο χώρο σας (2331071823), τόσο για τα μαγειρευτά πιάτα όσο και για όλα τα είδη του κρεοπωλείου. 

Στο τμήμα του κρεοπωλείου θα βρείτε το εξαιρετικό μοσχαρίσιο κρέας «Άρωμα Ω3», αλλά και τα κρεατοσκευάσματα που τόσο έχετε αγαπήσει. Επίσης στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε αρνάκι και κατσικάκι γάλακτος και όλα τα εδέσματα που θα συνοδεύσουν το πασχαλινό σας τραπέζι.

«Φάρμα Κουτσιώφτη»
Delivery: 2331071823
Κεντρικής 123, Βέροια















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ