Quantcast

http://picasion.com/

Στήριξη σε Μαρκούλη έδωσε ο Θεοχαρόπουλος

Συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας Αντώνη Μαρκούλη είχε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεχαρόπουλος, στα κεντρικά γραφεία της ΔΗΜΑΡ στην Αγίου Κωνσταντίνου στην Αθήνα. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Στέργιος Καλπάκης.
Μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεχαρόπουλος δήλωσε:
«Η ΔΗΜΑΡ στηρίζει την υποψηφιότητα του Αντώνη Μαρκούλη για την θέση του Δημάρχου Βέροιας. Το πρόγραμμα του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη» αποτελεί μια πραγματικά προοδευτική πρόταση για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών της Βέροιας με αναπτυξιακό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόσημο. Η ΔΗΜΑΡ διαχρονικά υποστηρίζει ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί ευνοϊκό πεδίο για την άσκηση προοδευτικών πολιτικών. Ο Αντώνης Μαρκούλης είναι σε θέση να υλοποιήσει μια τέτοια πολιτική προς όφελος των πολιτών της Βέροιας».

15 σχόλια:

  1. ....όταν δύο ''τυφλοί'' περπατάνε αγκαζέ το σίγουρο είναι ότι δεν θα φτάσουν ποτέ στον προορισμό τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Krima ANTONH. Epaixes kai exases maytoys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντώνη πρόσεχε !!!!
    Και αυτός και η Άλλη (....) δεν ξέρω αν έχουν πεθερικά να σε ψηφίσουν ... γιατί ούτε οι Ίδιοι δεν θα σε ψηφίσουν .... αλλού ψηφίζουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο θανασακης είναι...εγγύηση, "λίρα εκατό"... που λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντωνη λαθος επιλογες χανεις φιλους με αυτους που διαλεξες,κουβαλας στην πλατη σου τον μισο Συριζα και φαινεσαι κουρασμενος ποσο μαλλον με την μιση Δημαρ στο τελος θα καταρευσεις και δεν θα σε φταιει ουτε το ΠΑΣΟΚ ουτε το ΚΙΝΑΛ,ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ για να ελπιζεις στην τεταρτη θεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ....τελικά όποιος κυνηγάει τα πολλά χάνει και τα λίγα.....σίγουρα ΛΑΘΟΣ επιλογές και θα το πληρώσεις φιλόδοξε φίλε Μαρκούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με την δυναμική του Θεοχαρουπουλου και της Δημαρ στην Βέροια,η νίκη είναι κοντά.Συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τεράστια η δυναμική της ΔΗΜΑΡ και του Σύριζα στην Ημαθία, ειδικά μετά τη συμφωνία των Πρεσπών, ο πάτος είναι κοντά.

      Διαγραφή
  8. Συριζα αφηστε τον Βοριατζιδη να εκλεγεί άλλη μια πενταετία Δημαρχος να τελειώσει το μεγάλο έργο με τα αδέσποτα. Να τελειωσει την μεγάλη Μελέτη μέχρι να τα φορεσει και Κουδούνια. Είναι το μόνο έργο που έκανε στην Βεροια .Όσο για τα Χωριά του Δήμου γέμισαν βρομοκαρυδιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ Η ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΙΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΨΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΚΥΒΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ. ΑΣΤΕΙΟ!!! ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΑ 1000 ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΤΙς ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΗΛΩΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ:

    «Ο κ. Τσίπρας το παίζει νταής και βαρύμαγκας στο εσωτερικό, ενώ στο τέλος δέχεται τα πάντα στο εξωτερικό, ακόμη και τις πιο ακραίες απαιτήσεις των δανειστών».
    «Γεμίσαν τον κόσμο ψέματα και αυταπάτες, μόνο και μόνο για να πάρουν την εξουσία... την διαχειρίζονται με έναν απαράδεκτο τρόπο... τύφλα να 'χει ο παλαιοκομματισμός και η διαπλοκή της μεταπολίτευσης ... δεν κρίνονται μόνο αρνητικά και επικρίνονται αυτοί που έφυγαν από μας και πήγαν στον κ. Τσίπρα, αλλά και ο κ. Τσίπρας που τους πήρε»!!!

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΣΤΑΘΕΡΕΣ" ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ... ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θεοχαρόπουλος & Μαρκούλης. Εντάξει. Πείσθηκα τι δεν θα ψηφίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εξωτερική πολιτική στην χώρα δεν κάνουν οι εν δυνάμει δήμαρχοι. Τουλάχιστον δεν του έδωσαν στήριξη του Μαρκουλη, κόμματα που έχουν όλα αυτά τα χρόνια ληστεψει και φτωχοποιησει τον ελληνικό λαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο ΠΑΣΟΚ δεν βρισκοταν ο αναφερομενος καποτε η κανουμε λαθος.

      Διαγραφή
    2. Τόν Μάιο τοῦ 2009, ἡ τότε δήμαρχος Χαροῦλα Οὐσουλτζόγλου-Γεωργιάδου παρεχώρησε μέ προφορική ἀπόφασι, χωρίς ἀπόφασι τοῦ Δημοτικοῦ Συμβουλίου, τό γήπεδο μπάσκετ στήν Ἐλῃά δωρεάν στόν σοσιαλιστή τύραννο Ἔντι Ράμα, τότε ὑποψήφιο γιά τήν πρωθυπουργία τῆς γείτονος. Ἦλθε καί ὡμίλησε σέ ὁμοεθνεῖς του προεκλογικῶς (γιά τίς ἀλβανικές ἐκλογές), παρούσης τῆς δημάρχου, ἥτις ἀπεύθυνε ἀδελφικό (!) σοσιαλιστικό χαιρετισμό.

      Τά ὑπόλοιπα εἶναι γνωστά. Ὁ νεοταξίτης σοσιαλιστής κατόπιν ἐξελέγη καί α) ἠκύρωσε μονομερῶς τό περί ὁρισμοῦ τῶν συνόρων σύμφωνον Μπερίσα - Καραμανλῆ (ὅπως, παρεμπιπτόντως, ὀφείλει νά πράξῃ ἡ ἑπομένη ἑλληνική κυβέρνησις μέ τήν προδοτικήν συμφωνίαν τῶν Πρεσπῶν), β) ἤρχισε νά κατεδαφίζῃ ἐκκλησίες καί γ) νά δημεύῃ περιουσίας Βορειο-Ἠπειρωτῶν.

      Μεγάλη προσοχή στό ποιός ἐκλέγεται δήμαρχος λοιπόν, διότι κατέχει θέσι - κλειδί, δυναμένην νά ἐπηρεάζῃ εὐμενῶς ἢ δυσμενῶς τά σοβαρώτατα ἐθνικά μας θέματα, ἅτινα ἀφοροῦν εἰς αὐτήν ταύτην τήν ἐπιβίωσιν ἡμῶν._

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ