Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κοντά στα προβλήματα και τις εξελίξεις του αγροτικού τομέα ο Κώστας Βογιατζόγλου

Πάντα κοντά στις εξελίξεις που τρέχουν στον γεωργικό χώρο και στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου ο Κώστας Βογιατζόγλου υποψήφιος με τον συνδυασμό «Προτεραιότητα στον Πολίτη» του Αντώνη Μαρκούλη, συμμετείχε στην πολύ ενδιαφέρουσα και επίκαιρη ενημερωτική Ημερίδα που
διοργάνωσε η Π.Ε. Ημαθίας και η αρμόδια Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής με θέμα το βακτήριο xylella fastidiosa, μια πολύ επικίνδυνη καινούργια ασθένεια που έχει καταστρέψει τεράστιες εκτάσεις με δενδρώδεις καλλιέργειες στην Ιταλία και σε άλλες άλλες ευρωπαϊκές χώρες και που απειλεί όλες τις δενδρώδεις καλλιέργειες που επικρατούν στην περιοχή μας όπως τα ροδάκινα, νεκταρίνια, βερίκοκα, κεράσια και για την οποία δόθηκαν πολύτιμες πληροφορίες για την διάγνωση και την αντιμετώπιση της.

2 σχόλια:

  1. Κωστα να βρεθει καποια περιθρινη που να Διαβολοστελνει τα Λαμογια απο τους Αγροτικους Συνεταιρισμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωστα τα Λομπη και τα ατομα των Καρτελ που καταστρεφουν το ροδακινο αυτοι δεν πολεμιουντε με τιποτα μας καταστρεψαν και συνεχιζουν να μας εξοντωνουν με τις χαμιλες τιμες των 0.22 λεπτα το κιλο .και το Συριζα μας στελνει στα Δηκαστιρια αν κλισουμε τον κομβο της κουλουρας. Κατα τα αλλα ο προθυπουργος θελει δικεα κατανομη του πλουτου
    Και γιατι δεν λεει οτι οσω ειναι κυβερνιση οΣυριζα οι Βιομηχανοι δεν εχουν να φοβιθουν τιποτα .οι πλουσιοι πλουσιοτεροι και οι Αγροτες στα Συσιτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ