Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Κώστας Βογιατζόγλου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Προτεραιότητα στον Πολίτη» του Αντώνη Μαρκούλη

Σύντομο βιογραφικό
Ο τεχνολόγος Γεωπόνος Κώστας Βογιατζόγλου συμμετέχει στον συνδυασμό «Προτεραιότητα στον Πολίτη», με επικεφαλής τον Αντώνη Μαρκούλη και θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας στην Δημοτική Ενότητα Απ. Παύλου. Γεννήθηκε στη

Βέροια το 1977 και κατοικεί στο Μακροχώρι. Γονείς του είναι ο Γιώργος Βογιατζόγλου και η Αικατερίνη Μπαλτζή. Είναι παντρεμένος με την Έφη Καλαϊτζή και είναι πατέρας τριών παιδιών.

Είναι Γεωπόνος Τ.Ε. απόφοιτος του Α.Τ.Ε.Ι. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ της Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας του τμήματος ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με πρόγραμμα υποτροφίας κάνοντας την εξάμηνη πρακτική του άσκηση στο ιδιωτικό ερευνητικό ινστιτούτο της φυτωριακής επιχείρησης FLEUREN στην Ολλανδία.

Ως μαθητής στο γυμνάσιο Μακροχωρίου και μετά στο Πολυκλαδικό Λύκειο Βεροίας ήταν ενεργός στα κοινά ως πρόεδρος και ως μέλος στα μαθητικά συμβούλια και ως φοιτητής συμμετείχε στους φοιτητικούς αγώνες όντας εκλεγμένος δύο φορές ως αντιπρόσωπος των φοιτητών στο συμβούλιο της σχολής του με την φοιτητική παράταξη της ΠΑΣΠ. Στην συνδικαλιστική του διαδρομή περιλαμβάνεται και η εκλογή του ως γραμματέας στο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Τεχνολόγων Γεωπόνων νομού Ημαθίας από το 2004 έως το 2008.

Είναι μέλος όπως και τα τρία παιδιά του στον χορευτικό σύλλογο <<ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΑΤΕΙΝΟΣ>> .

Έχει εργαστεί στην συνεταιριστική βιομηχανία VENUS στο τμήμα παραλαβών–ποιοτικού ελέγχου, στην εταιρεία ‘’ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε’’ εμπορία-τυποποίηση φρούτων και λαχανικών και από το 2004 στην εταιρεία AGROQ O.E. με έδρα την Βέροια η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών στον αγροτικό και περιβαλλοντικό τομέα. Ασκεί παράλληλα και την γεωργική δραστηριότητα επαγγελματικά μαζί με την σύζυγο του με την καλλιέργεια και παραγωγή φρούτων ως μέλος αντίστοιχα των αγροτικών συνεταιρισμών Α.Σ. ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ Ν. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ και A.Σ. BEΡΟΙΑΣ <<VENUS GROWERS>>.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ