Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βασίλισσα» ξανά… Ο Γιώργος Σκαθαρούδης μιλά για την επιτυχία

Για τη Βέροια η επικύρωση της ανόδου ήταν κάτι σημαντικό. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι η χρονιά άρχισε πολύ διαφορετικά. Ο σύλλογος προερχόταν από δύσκολες στιγμές ως και τραγικές. Κινδύνευσε με αφανισμό. Ολα αυτά, όμως, ανήκουν ανεπιστρεπτί στο παρελθόν. «Η ομάδα ξεκίνησε από το
μηδέν. Το μυαλό μας ήταν να βρούμε σταδιακά τη χημεία και τα πατήματα μας. Με την έλευση του νέου προπονητή αρχίσαμε να χτίζουμε σερί. Αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση. Πιστέψαμε ότι η ομάδα θα βγει κατηγορία και με βάση την εικόνα, την οποία βγάζαμε, αλλά και το πρόσωπο, το οποίο παρουσιάσαμε, ήρθε η άνοδος», δήλωσε στη «Metrosport» ο Γιώργος Σκαθαρούδης.
Αποτέλεσε από τα βασικά «γρανάζια». 
Σε 23 αναμετρήσεις βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές. Γιατί τελικά η Βέροια πήρε την άνοδο; «Υπήρχε ικανότητα. Η διοίκηση ήταν συνεπής. Το προπονητικό τιμ έπαιξε σπουδαίο ρόλο, ενώ το πλέον σημαντικό είναι ότι ήμασταν οικογένεια».

Τρίτωσε το καλό

Ο Σκαθαρούδης επέστρεψε το καλοκαίρι στη «Βασίλισσα» του Βορρά. Εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε για την επιλογή του. Συνδύασε μάλιστα την τρίτη του παρουσία με τα «κυανέρυθρα», με ισάριθμες ανόδους. Αναμφίβολο εντυπωσιακό και αξιοσημείωτο επίτευγμα.

«Συναισθηματική απόφαση»

Πώς σχολίασε την επιλογή του; Πού αφιερώνει την άνοδο; «Το καλοκαίρι έπρεπε να πάρω μία απόφαση, αφού είχα αρκετές προτάσεις. Τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα τα έκανα με τη Βέροια, επομένως ήταν απόφαση συναισθηματική να επιστρέψω. Βέβαια, δικαιώθηκα για την επιλογή μου», υποστηρίζει ο 27χρονος εξτρέμ. Πού θα ήθελε να το αφιερώσει; «Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένεια μου, αλλά και στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος έχει περάσει πολλά».

«Δικαιώθηκαν οι κόποι»

Εχει σημασία και τι αναφέρει ο αντίπαλος. Μετά από το φινάλε του ματς, ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Ανέστης Τσιτενίδης, ήταν σαφής. «Η Βέροια αναδείχθηκε δίκαια πρωταθλήτρια», ήταν τα λόγια του. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης, προπονητής της Βέροιας, ικανοποιημένος για την επίτευξη του στόχου, σημείωσε. «Δικαιώθηκαν οι κόποι μας».

Η Ε.Π.Σ. Ημαθίας εξέδωσε ανακοίνωση και συνεχάρη τη Βέροια, ενώ μετά το φινάλε τα πανηγύρια ήταν δικαιολογημένα. Τόσο με τους φιλάθλους, όσο και στα αποδυτήρια. Στην επιστροφή, οι πρωταθλητές του 2ου ομίλου το γλέντησαν με την ψυχή τους σε μαγαζί ιδιοκτησίας των αδερφών Μπίκα. Οι τρεις ήττες στη διάρκεια της χρονιάς δεν ήταν ικανές για να αποτρέψουν τον δρόμο προς την άνοδο.

Η Βέροια είχε επίσης 17 νίκες και έξι ισοπαλίες. Είχε την καλύτερη επίθεση στο Πρωτάθλημα με 51 γκολ και κατάφερε να υλοποιήσει τον στόχο, όσο κι αν στην αρχή υπήρχε επιφυλακτικότητα.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ