Quantcast

http://picasion.com/

«Τούμπα» το κέντρο της Βέροιας - Ξεκίνησαν οι «ασπρόμαυροι» πανηγυρισμοί!

Γιατί τα ΠΑΟΚια δε μπορούν να περιμένουν!
Ο ΠΑΟΚ μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη γιορτή της κατάκτησης του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια, καθώς με την νίκη ενάντια του στον Λεβαδειακό την Κυριακή στην Τούμπα είναι και επίσημα πρωταθλητής Ελλάδας. Οι
ΠΑΟΚτσήδες της Βέροιας όμως δε μπορούν να περιμένουν μέχρι την Κυριακή και βγήκαν από σήμερα στο κέντρο για τους «ασπρόμαυρους» πανηγυρισμούς. Οπαδοί του δικεφάλου και μέλη του συνδέσμου ΠΑΟΚ Βέροιας, συγκεντρώθηκαν πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της πόλης για να πανηγυρίσουν έξαλλα το Πρωτάθλημα, κάνοντας τη νύχτα - μέρα με δεκάδες πυρσούς, πορεία στους κεντρικούς δρόμους με συνθήματα και ολιγόλεπτες φιέστες στην πλατεία Ελιάς, τη ΜΕΒ και την πλατεία Δημαρχείου, ενώ αυτή τη στιγμή η πορεία έχει καταλήξει στο σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αγίου Δημητρίου όπου το πάρτι συνεχίζεται. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:














15 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Την υποχρέωση για το ξεπούλημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ τη βγάλατε με ένα πανό στην Τούμπα. ΝΤΡΟΠΗ σε όλους τους οπαδούς κυρίως των μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης για τη μη αντίδρασή τους σ΄αυτό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ σε κάθε ματσ είχαν ένα τεράστιο πανό για την μακεδονια...επισης ο ΠΑΟΚ τουλαχτουλά πήρε θέση στο θέμα...

      Διαγραφή
  2. Δικαιολογημένα τα πανηγύρια. Για να λέμε όμως και την αλήθεια, ήταν το πρωτάθλημα-αντίδωρο για την μη αντίδραση στο γνωστό ξεπούλημα. Πάσα αντίθετη γνώμη, συζητήσιμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας σοβαρευτούμε λίγο όλοι! Η κυβέρνηση έχει ή δεν έχει πρόβλημα στην Μακεδονία; Πιστεύεις ότι το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ το απαλύνει;

      Διαγραφή
    2. Φίλε δεν λέμε ότι το απαλύνει, απλά εξασφάλισε τη μη αντίδραση των οπαδών με τους πολυπληθέστερους οπαδούς στη Μακεδονία. Να το πάω και παρακάτω; φαντάσου όλους τους οπαδούς των μεγάλων ομάδων ενωμένους στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα. Θα τολμούσε κάποιο κόμμα να περάσει τέτοια συμφωνία; Γι αυτό θέλουν τους οπαδούς να μισούνται μεταξύ τους. Φροντίζουν γι αυτό αυτοί που πρέπει, και οι οπαδοί, ακόμη και πιο μεγάλης ηλικίας πέφτουν στην παγίδα.

      Διαγραφή
  3. Άρτος και θεάματα, όπως αρμόζει σε κάθε χούντα. Κι όλα καλά, μην ξεχνάμε βγήκαμε κι από τα μνημόνια. Καλή Ανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Την υποχρέωση για τα μνημονια,την ανεργία,τη μεταναστευση Ελλήνων στο εξωτερικό ,λαθρομετανάστευση πακιστα φγανο ιρανο συριων στο εσωτερικο,την υψηλή φορολογία,το τσεκούρωμα μισθών και συντάξεων,την ελλειπή παροχή υπηρεσιών υγείας παιδείας, το νεφος,τη μείωση γεννησεων,την εξαφανιση της καρετα-καρετα,δεν την βγάλατε ουτε με ένα πανό στην Τούμπα. ΝΤΡΟΠΗ σε όλους τους οπαδούς κυρίως των μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης για τη μη αντίδρασή τους σ΄αυτό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά φίλε πήρες φόρα! Αν το πάρει το πιο θα λυθούν όλα; Έλεος!

      Διαγραφή
  5. τρεις και ο κουκος ησασταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H makedonia einai ellhnikh sta frudia mas kai emas den eimaste apo ekei...BULGARIA PAOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 20 ατομα, 15 γυφτοι, 50 καπνογονα. Γελαει ο κοσμος ρε μπαοκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλάξτε πόλη ,ασπρόμαυρη είναι όλη!

      Διαγραφή
    2. περισσοτεροι ναουσαιοι υπαρχουν στην βεροια παρα παοκτσηδες

      Διαγραφή
    3. και στο λεω εγω που ειμαι παοκτσης

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ