Quantcast

http://picasion.com/

Προ-καλοκαιρινή προσφορά από το «Time4Gym»: 3 μήνες με 50€!


Περιορισμένες θέσεις... Προλάβετε!
Μέσα Απριλίου και το καλοκαίρι μας χτυπάει σιγά σιγά την πόρτα. Προτού του ανοίξετε... «χτυπήστε» την προσφορά του «Time4Gym», για να σας βρει το καλοκαίρι σε φόρμα και σε απόλυτη ευεξία! Εάτε αύριο κιόλας, πρωί πρωί στο «Time4Gym» -από τις 8 το πρωί θα είναι εκεί κάποιος να σας εξυπηρετήσει- και κλείστε τη μοναδική προσφορά για 3 μήνες συνδρομή με όλες τις παροχές, μόνο με 50€! Οι θέσεις είναι περιορισμένες... Προλάβετε! Και μη τη χάσετε! Γιατί το καλοκαίρι πλησιάζει επικίνδυνα!

Τι σημαίνει με όλες τις παροχές;
- Προγράμματα στην αίθουσα:
Zumba, Power Yoga, Tae - Bo, Abs&Hips, Dance Aerobic, Pilates, Stay Fit, Cirquit Strenght, Time4your body, Mix Fitness, Body Pump, Body Sculpt, Stretching
- Πρόγραμμα στα βάρη από εξειδικευμένους γυμναστές απόφοιτους ΤΕΦΑΑ, με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο.
- Λιπομέτρηση μια φορά το μήνα
- Personal Training
- 15 ώρες λειτουργίας ημερησίως, καθώς το «Time4Gym» ξεκινάει κάθε πρωί στις 8:00 και μέχρι τις 23:00 το βράδυ (Σάββατο 08:30-17:30) είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσει!

Πλατεία Αγίου Αντωνίου, Βέροια
τηλ. 2331022257
Βρείτε μας στο facebook ΕΔΩ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ