Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεοδοσιάδης: «Γι΄ αυτό ήρθα στη Βέροια, να επιστρέψουμε άμεσα στη Super League»

Ο προπονητής της Βέροιας, Σάκης Θεοδοσιάδης βρέθηκε προσκεκλημένος στο στούντιο του «Metropolis 95,5» στη Sportexpo και μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας, αλλά και για τους λόγους που επέλεξε να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου. «Η Βέροια κάνει επανεκκίνηση σε όλους τομείς, κι αυτό οφείλεται στην
οικογένεια Μπίκα. Διαλύθηκε και προσπαθούμε να κάνουμε νέα αρχή. Ξεκινάμε με υγεία. Σε όλα τα επίπεδα. Αυτό είναι το πλέον σημαντικό. Συν τοις άλλοις, η άνοδος δίνει μεγαλύτερη ώθηση για να προσθέσει νέα πράγματα, έτσι ώστε να επιστρέψει στη Super League. Ο λόγος, που επέλεξα την πρόσκληση της Βέροιας, ήταν οι συνθήκες εργασίας. Έχουμε όλα τα εχέγγυα για να δουλέψουμε επαγγελματικά.
Άλλωστε, φάνηκε αυτό. Η ομάδα άμεσα έδειξε αντανακλαστικά και έπαιξε άμεσα πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο κόσμος το αντιλαμβάνεται, αλλά υπάρχει γενικότερα αποστροφή. Ο κόσμος είναι δηλητηριασμένος α’ όλη την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Χρειάζεται δουλειά και με τη διαφάνεια, που υπάρχει, θα επανέρθει μαζικά και ο κόσμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ