Quantcast

http://picasion.com/

Θεοδοσιάδης: «Τιμή μου που δούλεψα στη Βέροια»

Με μεγάλη ικανοποίηση και ιδιαίτερα χαρούμενος για την κατάκτηση του τίτλου εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο τεχνικός της Βέροιας, μετά τη νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα στη Θεσσαλονίκη τόνισε πως δικαιώθηκαν οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς και ευχαρίστησε τους παίκτες, την
διοίκηση, το προπονητικό τιμ, το φίλαθλο κοινό, αλλά και τους δημοσιογράφους που ήταν κοντά στην ομάδα κατά την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του έμπειρου προπονητή: «Μετά από μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, σήμερα δικαιώνονται οι κόποι των ποδοσφαιριστών, της ομάδας, της διοίκησης και του κόσμου, πετυχαίνοντας την άνοδο στην Football League. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία θεωρείται από τις καλές ομάδες της Γ' Εθνικής. Πήραμε μια μεγάλη νίκη που μας δίνει το εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας, την διοίκηση ήταν συνεχώς στο πλευρό μας, το προσωπικό, τους συνεργάτες μου που με στήριξαν από την πρώτη μέρα που ήρθα στη Βέροια, τον φίλαθλο κοινό, εσάς τους δημοσιογράφους που καλύπτεται καθημερινά το ρεπορτάζ. Ήταν μια συλλογική προσπάθεια και αυτή η προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία. 
Για μένα ήταν τιμή που δούλεψα στη «Βασίλισσα του Βορρά», σε έναν ιστορικό σύλλογο και μεγάλη χαρά που έβαλα και εγώ το λιθαράκι στην ανοικοδόμηση της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ