Θεοδοσιάδης: «Η διοίκηση δίνει έμφαση στις υποδομές, η άνοδος έχει μεγάλη ευθύνη»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Βέροιας, Σάκης Θεοδοσιάδης, και μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του και τις συνθήκες που υπάρχουν με την υπάρχουσα διοίκηση. Μεταξύ άλλων όσα είπε: Για την
κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Βέροια: «Ηταν μια δύσκολη προσπάθεια, μια συλλογική προσπάθεια, σε έναν δύσκολο όμιλο με πολύ καλές ομάδες και οι κόποι μας δικαιώθηκαν στον Εύοσμο χθες. Η Βέροια το καλοκαίρι έκανε μια επανεκκίνηση, το όνομα, η εργατικότητα και η δυναμική της διοίκησης δεν μπορούσε να έχει διαφορετικό στόχο από το να πρωταγωνιστούμε. Αυτό έγινε σιγά σιγά, για να φτάσεις στον στόχο σου πρέπει να κερδίζεις κάθε εβδομάδα. Αυτό το Πρωτάθλημα είναι το πρώτο βήμα για να πάει καλά στα επόμενα χρόνια. Η διοίκηση δίνει μεγάλη έμφαση στις υποδομές, έχουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να εργαστούμε και η άνοδος μας δίνει μεγαλύτερη ευθύνη και δύναμη για να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια η διοίκηση να μην λείψει τίποτα από την ομάδα».

Για το τι μπορούμε να περιμένουμε την επόμενη χρονιά από την Βέροια: «Σπανίζουν πλέον οι υγιείς ομάδες, αυτό χτίζεται από την Βέροια φέτος και θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να έρθουν καλύτεροι παίκτες στην επόμενη χρονιά. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να ολοκληρώσουμε μια επιτυχημένη χρονιά όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας. Είναι νωρίς να πούμε κάτι για την επόμενη χρονιά».

Για το αν άξιζε την 2η θέση η Τρίγλια: «Εδειξε από την αρχή ότι θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις, έχει πολύ καλή ομάδα και έναν πολύ αξιόλογο προπονητή. Η Τρίγλια έκανε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο και δίκαια πήρε την 2η θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ