Quantcast

http://picasion.com/

Θεϊκή δήλωση Γκίμα: «Πάθαμε φούιτ!»

Με μια απολαυστική ατάκα, παρά την ήττα της ομάδας του με 85-62 από τους Ικάρους Σερρών, ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Δημήτρης Γκίμας θέλησε να σχολιάσει το παιχνίδι και τους λόγους που οδήγησαν στο αρνητικό αποτέλεσμα. «Δυστυχώς σήμερα πάθαμε φούιτ», είπε, ενώ με αφορμή τη διακοπή
λόγω Πάσχα, συμπλήρωσε «Ευκαιρία να ξεκουραστούμε λίγο να αλλάξουμε λάστιχο και να συνεχίσουμε». Αναλυτικά η δήλωσή του: «Συγχαρητήρια στην ομάδα των Ίκαρων Σερρών για τη δίκαιη νίκη. Συγχαρητήρια στον κόουτς Σίσκο. Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση για τη φιλοξενία. Δυστυχώς σήμερα πάθαμε φούιτ. Δεν υπάρχει τομέας του παιχνιδιού που να ανταπεξήλθαμε. Ηττηθήκαμε κατά κράτος κι εμφανιστήκαμε πνευματικά ανέτοιμοι. Αυτό όμως δεν διαγράφει όσα έχει κάνει η ομάδα μας ούτε βέβαια προδιαγράφει το μέλλον. Πιστεύουμε και στηρίζουμε τους παίκτες μας. Έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε λίγο να αλλάξουμε λάστιχο και να συνεχίσουμε. Σήμερα χάθηκε μια μάχη αλλά ο πόλεμος δεν έχει κριθεί. Καλή Ανάσταση σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ