Quantcast

http://picasion.com/

«Ένα φιλάκι είναι...λίγο» η θεατρική παράσταση του Προμηθέα που εντυπωσίασε το κοινό

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 η Κεντρική Θεατρική Σκηνή του Προμηθέα παρουσίασε την παράσταση «Ένα φιλάκι είναι...λίγο» σε απόδοση κειμένων και σκηνοθεσία Δ. Καρολίδη. Ήταν αυτή η συνέχεια μιας θεατρικής διαδρομής που ξεκίνησε πριν από 37 χρόνια με στόχο να ενδυναμώσουμε το
ερασιτεχνικό θέατρο στην πόλη μας και να μοιραστούμε με ανθρώπους που αγαπούν το θέατρο αξίες και συναισθήματα που μόνο αυτό μπορεί να δημιουργήσει. Η προσπάθεια αυτή δε θα ευδοκιμούσε χωρίς τους ανθρώπους που και φέτος μας βοήθησαν, τους οποίους νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ολόψυχα. Ηθοποιοί και συντελεστές, καταβάλλοντας συστηματική προσπάθεια και διαθέτοντας λιγοστά μέσα, κατάφεραν για ακόμη μια φορά να δημιουργήσουν μια άρτια παράσταση, αντάξια των προσδοκιών. Σημαντική επίσης η συμβολή των χορηγών αλλά και όσων συνέβαλαν με το δικό τους τρόπο να ξεπεραστεί το όποιο πιθανό πρόβλημα, να καλυφτεί κάθε ανάγκη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλους εσάς που μας αγκαλιάσατε για ακόμη μια φορά τόσο θερμά. Η προσέλευση του κόσμου καθώς επίσης και τα συγκινητικά λόγια, αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του προς το έργο μας και μας δίνουν το κίνητρο να συνεχίσουμε αυτή τη θεατρική διαδρομή. Το ερασιτεχνικό θέατρο δίνει τη χαρά της δημιουργίας και αποτελεί μια «μάσκα οξυγόνου» για τον καθένα μας. Είναι ιδιαίτερα σημαντική η στήριξη και η ενθάρρυνση κάθε ερασιτεχνικής προσπάθειας!

Η παράσταση «Ένα φιλάκι ειναι...λίγο» θα παρουσιαστεί και σε άλλες περιοχές στα πλαίσια της καλοκαιρινής περιοδείας. Επόμενη στάση θα είναι το Σάββατο 15 Ιουνίου στα Παλατίτσια Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ