Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τελευταίο εντός έδρας ματς για τη Βέροια κόντρα στα Κύμινα - Ελεύθερη η είσοδος των φιλάθλων

Το προτελευταίο βήμα για την άνοδο στην Football League καλείται να κάνει αύριο Κυριακή η Βέροια, υποδεχόμενη στις 4μμ τον ήδη υποβιβασμένο Ολυμπιακό Κυμίνων. Οι "κυανέρυθροι" θέλουν μόνο τη νίκη, για να πάνε την επόμενη Κυριακή για δύο αποτελέσματα στον Εύοσμο, κόντρα στον Αγροτικό
Αστέρα, ώστε να σφραγίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και την επιστροφή τους στην Football League. Αγωνιστικά, ο Σάκης Θεοδοσιάδης εκτός του τραυματία Ιωάννου, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μουχάλη αλλά και στον Μυλωνά που ένοιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Αντίθετα, θα έχει στην διάθεσή του τον Χαντζάρα που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη φτέρνα του αριστερού ποδιού του.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο τεχνικός της "Βασίλισσας" είναι οι εξής:

Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Πάντος, Ζούρκος, Μαραγκός, Μουρατίδης, Σοφιανίδης, Ταϊρης, Βεργώνης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Κυριακίδης, Παπουτσίδης, Κανούλας, Μπλέτσας, Καράμπελας, Τσιότρας, Μπακάλης, Χαντζάρας, Μεληκιώτης, Λεφίδης, Τρούπκος και Βασίλτσης.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Σπυριάδης από της Χίο, έχοντας βοηθούς τους Τζουβάρα και Βογδόπουλο από την Κοζάνη.

Ελεύθερη είσοδος των φιλάθλων

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της "Βασίλισσας", η είσοδος των φιλάθλων στο αυριανό ματς κόντρα στον Ολυμπιακό Κυμίνων θα είναι ελεύθερη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Βέροια. Μια πόλη μια ομάδα. Αύριο Κυριακή όλοι στο γήπεδο δωρεάν!

Φίλαθλοι της "Βασίλισσας". Αύριο Κυριακή 7 Απριλίου, στις 4 το απόγευμα, η Βέροια μας κάνει το πρώτο, από τα δύο βήματα, ανόδου. Αύριο Κυριακή λοιπόν ΈΝΑ ΜΑΖΊ δίνουμε δυναμικό το "παρών", ενισχύοντας την ομάδα μας. Η είσοδος θα είναι δωρεάν. Πάμε μαζί λοιπόν, μια πόλη μια ομάδα! #Veriafc #show_must_go_goal!"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ