Τα Ζώδια της εβδομάδας (15/4 - 21/4)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Από την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, η τύχη μας χαμογελά ξανά! Ο Ήλιος στον Κριό σχηματίζει μία τυχερή όψη Τριγώνου με τον Δία στον Τοξότη! Ώρα να χορτάσουμε τύχη. Όνειρα, επιθυμίες και στόχοι πραγματοποιούνται εύκολα τώρα, ενώ η αισιοδοξία μας, αλλά και η
καλοπροαίρετη συμπεριφορά μας, αυξάνονται! Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να δραστηριοποιηθούμε και να αρπάξουμε τις άπειρες ευκαιρίες που θα μας δοθούν! Οι λύσεις και η εύνοια ήρθαν!

♈ Κριός

Γενικά

Επιτέλους ξεφεύγεις από την αδράνεια και υποδέχεσαι τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιο σου! Ξεμπλοκάρουν για τα καλά σκέψεις, επικοινωνίες, συζητήσεις, έφτασε η στιγμή που μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες και να αναλάβεις δράση, ενώ και ο έρωτας φαίνεται ότι τις ημέρες αυτές είναι με το μέρος σου! Ασχολείσαι περισσότερο με την εμφάνισή σου, κάνεις όμορφες αλλαγές πάνω σου, οι οποίες σε ανανεώνουν και ναι μπορώ να πω ότι μετά από καιρό βρίσκεσαι σε δημιουργική εγρήγορση! Ωστόσο, στις 19 του μήνα, η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του Ζυγού, επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 18 έως 20 Απριλίου. Ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες σου, θα σε προβληματίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπαίνεις στην κατάλληλη εποχή για φλερτ, νέες γνωριμίες αλλά και ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα αισθηματικά σου! Ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν στο ζώδιο σου και επιτέλους μετά από πολύ καιρό έρχεται η αισθηματική σου ζωή στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου! Προτάσεις, συζητήσεις, ιδέες, γνωριμίες σε αφορούν άμεσα και πρέπει να τις αξιοποιήσεις. Αν είσαι σε μία μόνιμη σχέση, θέλω την προσοχή σου στις 19/4 με την Πανσέληνο... μην σε πιάσουν τα παρορμητικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει δυναμικό, αποφασιστικό και κατακτητικό στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Λίγο πριν αποχωρήσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, σε βοηθά να νιώσεις ανακούφιση από την διεκπεραίωση κάποιων επαγγελματικών σου υποθέσεων. Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε μία καλή περίοδο – ο Ήλιος περνά στον Ταύρο - όπου θα μπορέσεις να δεις επιτέλους μία ανακούφιση.

♉ Ταύρος

Γενικά

Μπαίνεις στην περίοδο των γενεθλίων σου αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Ταύρε, αφού ο Ήλιος θα περάσει στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας ένα νέο αστρολογικό έτος για σένα... Οι δυναμικές αλλαγές συνεχίζονται αλλά και η επιθυμία από την πλευρά σου είναι να ανανεώσεις τη ζωή σου με κάθε τρόπο! Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε δείχνει περισσότερο ικανοποιημένο από την κατάκτηση κάποιων ερωτικών σχεδίων. Μία επίτευξη στον κοινωνικό σου κύκλο είναι εφικτή κατά την διάρκεια των ημερών που ακολουθούν. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, προς το τέλος της εβδομάδας, σε κάνουν να βρίσκεσαι σε μία φάση νοσταλγίας και δεύτερων σκέψεων για θέματα του παρελθόντος. Η Πανσέληνος στο Ζυγό, κάνει λίγο έντονο το κλίμα στις επαγγελματικές σου συνεργασίες, προσπάθησε να αποφύγεις τα καβγαδάκια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η Αφροδίτη κινείται ακόμα στο ζώδιο των Ιχθύων, εκπληρώνοντας τα βαθύτερα συναισθήματά σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Εσύ είσαι ο Ταύρος που θα μπορέσεις να πάρεις μία μορφή δικαίωσης ή και επιβεβαίωσης από τα αισθηματικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα έχει το τρεξιματάκι της για τα επαγγελματικά σου! Η Πανσέληνος που γίνεται στο Ζυγό κάνει άνω κάτω το πρόγραμμά σου, με αποτέλεσμα να πρέπει να τρέξεις για τα πάντα, έχοντας όμως και αρκετό στρες. Από την άλλη πλευρά ο Άρης από τους Διδύμους, εξανεμίζει εύκολα το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου και δεν μπορώ να πω ότι είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα οικονομικά για την ώρα .

♊ Δίδυμος

Γενικά

Ο Άρης συνεχίζει τη πορεία του στο δικό σου ζώδιο και η εποχή σε θέτει σε εγρήγορση χωρίς όμως να λείπει η ένταση, η κούραση και η νευρικότητα. Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό, έρχεται για να ενισχύσει τον αυθορμητισμό σου και την επιθυμία σου για διασκέδαση και κοινωνική ζωή! Νέες φιλίες, φλερτ μέσα από τον κοινωνικό κύκλο, αρκετές επαφές και επικοινωνίες με άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντος έρχονται για να προσφέρουν χαρά στις ημέρες αυτές του Απρίλη. Όσο για την πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο του Ζυγού, κρίνεται αρκετά ερωτική για το δικό σου ζώδιο, με την μόνη διαφορά ότι ο ενθουσιασμός μπορεί να σε παρασύρει σε άστατη ερωτική συμπεριφορά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετά παιχνιδιάρικο είναι το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής αυτή την εβδομάδα, περνάς καλά, το διασκεδάζεις, ερωτοτροπείς, δεν παύει όμως κάποιες καταστάσεις να είναι λίγο ρευστές και ασταθείς. Σίγουρα αυτό που πρέπει να αποφύγεις είναι την επιπολαιότητα και την βιασύνη που μπορεί να σε οδηγήσουν σε υπερβολές που αργότερα θα μετανιώσεις. Τι εννοώ; Δεν πέφτουμε με τα μούτρα σε έναν νέο έρωτα που μπήκε τώρα στη ζωή μας...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βοηθά να μπορέσεις να προχωρήσεις με επιτυχία κάποια επαγγελματικά σου σχέδια, τα οποία θα έχουν και σημαντικό όφελος, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Σημαντικό ωστόσο είναι να προσέξεις και την οικονομική σου διαχείριση, αλλά και τις συνεργασίες σου, γιατί η υπερβολή σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη επιπολαιότητας.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά σε ερωτικούς ρυθμούς ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου δέχεσαι την θετική επιρροή του εξαγώνου ανάμεσα σε Αφροδίτη και Πλούτωνα. Ζητήματα που αφορούν την εργασία σου σε θέτουν σε εγρήγορση, βρίσκεσαι πιο ικανοποιημένος, όμως με πολύ περισσότερο κόπο, προσπάθεια και με το αίσθημα της εξάντλησης κάποιες στιγμές. Το πέρασμα του Ερμή (στις 17) και της Αφροδίτης (στις 20) του μήνα, στο ζώδιο του Κριού, στρέφει το ενδιαφέρον σου, σε θέματα που αφορούν την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα. Αρκετές συζητήσεις, επαφές, ραντεβού και γνωριμίες θα παίξουν σπουδαίο ρόλο αυτή την εβδομάδα στην πρόοδο της καριέρας σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο. Ψυχολογική κούραση και εξάντληση νιώθεις εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο. Προβληματισμοί για προσωπικές και οικογενειακές υποθέσεις αφορούν εσένα του 3ου δεκαημέρου όπου επηρεάζεσαι από την Πανσέληνο που γίνεται στο Ζυγό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πιο κερδισμένος στα αισθηματικά σου θα βρεθείς αυτή την εβδομάδα εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, παρόλο που οι προκλήσεις, οι πιέσεις και οι ανασφάλειες δεν θα λείψουν. Το ζητούμενό σου σε αυτή την χρονική περίοδο είναι η προοπτική των αισθηματικών και η επίτευξη στόχων που έχεις θέσει σε αυτούς τους τομείς. Σίγουρα όμως, οι συνθήκες που διαμορφώνονται γύρω σου, σε κάνουν να απογοητεύεσαι και να αποθαρρύνεσαι ενώ δεν πρέπει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπαίνεις σε μία νέα σημαντική πορεία για την πρόοδο και την εξέλιξη των επαγγελματικών σου. Μπορεί μέχρι τώρα να κουράζεσαι, να εξαντλείσαι, να αισθάνεσαι ότι οι προσπάθειές σου δεν έχουν το ανάλογο αποτέλεσμα, όμως... το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό, σε βοηθά να αξιοποιήσεις στο έπακρο σημαντικές ευκαιρίες που σου δίνονται στα επαγγελματικά σου και να προβάλεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ικανότητές σου! Τα οικονομικά σου ούτε κλαίνε, ούτε γελάνε, οι οικογενειακές απαιτήσεις είναι αυξημένες.

♌ Λέων

Γενικά

Επιτέλους αέρας ανακούφισης και απελευθέρωσης πλανάται στην καθημερινότητά σου, Λιοντάρι μου. Σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού. Μπαίνεις σε μία περίοδο που το μυαλό καθαρίσει από τις μαύρες σκέψεις, η κοινωνική σου ζωή γίνεται πιο δραστήρια, νέα σχέδια μπαίνουν τώρα στα σκαριά, επαφές, επικοινωνίες και γνωριμίες σου δίνουν χαμόγελα! Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι πιο κερδισμένος στο ξεκίνημα της εβδομάδας και η σκληρή σου εργασία έχει την ανταμοιβή της. Η Πανσέληνος που γίνεται στο Ζυγό, σε θέτει σε πνευματική εγρήγορση ενώ δεν λείπουν και οι νέες γνωριμίες. Λίγο προσοχή όμως στα καβγαδάκια και στις επικοινωνιακές εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής γίνεται αρκετά πιο ξεκάθαρο, ανάλαφρο και χαρούμενο. Σίγουρα αυτή την εβδομάδα που κερδισμένος στα ερωτικά σου θα είσαι εσύ που γεννήθηκες στο 1ο και στο 3ο δεκαήμερο! Θα μπορούσα να πω ότι οι πλανήτες σε προστάζουν αυτό το διάστημα για ανανέωση και απελευθέρωση από τις δυσκολίες του περασμένου χρονικού διαστήματος. Νέες γνωριμίες ευνοούνται. Ένα ταξιδάκι με το σύντροφό σου θα λειτουργήσει ανανεωτικά για την σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι αλλαγές που γίνονται στα επαγγελματικά σου, ανοίγουν νέους ορίζοντες όπου εσύ αναγκάζεσαι να αναπροσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Η τάση αυτή, είναι πιο έντονη κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, όμως έχεις και την άνεση να κάνεις τις κατάλληλες επαφές, που θα σταθούν ωφέλιμες σε κάθε σου εγχείρημα. Στα οικονομικά σου, έχεις την ευκαιρία να πάρεις μία ανάσα ανακούφισης.

♍ Παρθένος

Γενικά

Η νέα εβδομάδα έχει ποικιλία για το δικό σου ζώδιο, αγαπητέ μου Παρθένε. Ξεκινά θεαματικά, έντονα και κατακτητικά για τον τομέα των αισθηματικών σου, ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αφού επηρεάζεσαι από το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα. Συνεχίζει με σημαντικές ευκαιρίες οικονομικών διευθετήσεων, για σένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ανανέωση και ευκαιρίες για νέα σχέδια, ταξίδια, επαφές και γνωριμίες δίνουν οι μέρες σε εσένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο. Η πορεία της εβδομάδας όμως και η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του Ζυγού προκαλεί ένα προσωρινό κύμα ασάφειας, αστάθειας και ανασφάλεια για οικονομικά και αισθηματικά ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 20-22 Σεπτεμβρίου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία ζεστή αγκαλιά που θα απαλύνει κάθε πόνο, σου προσφέρεται κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Τα αισθήματα ενδυναμώνονται, ο ερωτισμός τονώνεται και σου προσφέρει ικανοποίηση, ενώ οι ευκαιρίες για αισθηματική ανανέωση ή για μία νέα γνωριμία είναι μέσα στα πλάνα αυτής της περιόδου. Πιο τυχερός στον ερωτικό τομέα θα σταθείς εσύ που έχεις γεννηθεί κοντά στις 16-17 Σεπτεμβρίου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες σε βοηθούν να ελιχθείς και να κάνεις προοδευτικά βήματα στην δουλειά σου! Τα νέα ξεκινήματα και η εγρήγορση για θέματα που αφορούν την εργασία σου δεν λείπουν, αφού ο Άρης κινείται ακόμα στο ζώδιο των Διδύμων. Στα οικονομικά σου, έχεις ευκαιρίες ανακούφισης.

♎ Ζυγός

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο στο ζώδιο σου αγαπητέ μου Ζυγέ, αλλά όχι μην τρομάζεις, γιατί στην ουσία αυτό που έρχεται για να κάνει αυτό το φεγγάρι, είναι να καθαρίσει το τοπίο των σχέσεων και των συνεργασιών σου! Μία παραπάνω ένταση για θέματα που αφορούν τις σχέσεις σου δεν θα λείπει σε αυτό το χρονικό διάστημα, σημαντικό είναι να κατευνάσεις τη νευρικότητά σου! Από την άλλη πλευρά το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, θα σε βοηθήσει να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τους ανθρώπους που σε συντροφεύουν και σταδιακά θα υπάρξει η ανανέωση σχέσεων που πραγματικά είναι για σένα σημαντικές και έχουν αξία. Ο προγραμματισμός σε ένα ταξίδι, ή η διευθέτηση νομικών εγγράφων / συμφωνιών ευνοούνται κατά την διάρκεια της εβδομάδας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρόλο που βρίσκεσαι σε συναισθηματικό αναβρασμό και σε ένταση που αφορά την εξέλιξη των διαπροσωπικών σου σχέσεων, η εβδομάδα σταδιακά σου ανοίγει σημαντικές ευκαιρίες ανανέωσης αισθηματικής και βελτίωσης της συντροφικότητας στη σχέση σου! Ακόμα και αν δεν υπάρχει μία σχέση στη ζωή σου, με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τον Κριό, είναι η ώρα να ανοιχτείς και να δεχθείς την συντροφιά μίας νέας γνωριμίας που μπαίνει τώρα με τρόπο ενθουσιώδη στη ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά νέα πλάνα καταστρώνονται αυτή την περίοδο στα επαγγελματικά σου. Είσαι σε συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις όπου θα έχουν μία πολύ καλή προοπτική. Σε ευνοεί αυτή την περίοδο η διεύρυνση των γνωριμιών αλλά και η εγρήγορση σε νέα επαγγελματικά σχέδια που τώρα στήνονται. Στα οικονομικά σου υπάρχουν ευκαιρίες βελτίωσης στις πρώτες 3 ημέρες της εβδομάδας.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Είσαι από τα πιο ευνοημένα ζώδια του έτους, ωστόσο η εβδομάδα που διανύουμε Σκορπιέ δεν είναι και η πιο ιδανική του έτους για σένα. Από τη μία πλευρά, η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του Ζυγού φουντώνει τις ανασφάλειές σου και σε κάνει να βρίσκεσαι σε ψυχολογικές διακυμάνσεις. Πιθανότατα να βγουν στην επιφάνεια και κάποιες αποκαλύψεις που αφορούν λόγια, κουτσομπολιά ή και παρασκήνιο της επαγγελματικής σου ζωής. Τα οικονομικά είναι απαιτητικά και σου προκαλούν άγχος και σε αυτό βάζει καλά το χεράκι του ο Άρης από τους Διδύμους. Ωστόσο, τις πρώτες μέρες της εβδομάδας έχεις ευχάριστες ερωτικές ειδήσεις που σε ικανοποιούν και εκπληρώνουν σχέδια και επιθυμίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη, για λίγο ακόμα από το ζώδιο του Ιχθύ, σου χαρίζει μεγάλες στιγμές στα αισθηματικά σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να ακούσεις και να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματα σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Προσπάθησε προς το τέλος της εβδομάδας να αποφύγεις την κυκλοθυμία και την ένταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα στο ξεκίνημα της σε προτρέπει να πάρεις αποφάσεις για την πορεία των επαγγελματικών σου. Το παρασκήνιο, η πλεκτάνη, τα πισώπλατα λόγια από συνεργάτες, κάνουν το κλίμα να είναι δυσάρεστο, όχι όμως απειλητικό για τα επαγγελματικά σου! Στα οικονομικά σου είναι βέβαιο ότι διανύεις μία περίοδο ανάπτυξης και εξέλιξης.

♐ Τοξότης

Γενικά

Μία κοινωνική εβδομάδα ξεκινά για το ζώδιο σου, όπου φίλοι, παρέες και γνωριμίες σε κάνουν να ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχεις μία επαγγελματική – οικονομική επιτυχία και σε αυτό σε βοηθά το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Είναι σημαντικό όμως να διαχειριστείς με λογικό τρόπο αυτή την εύνοια γιατί συνάμα έχουμε και το Δία να βρίσκεται σε τετράγωνο με την Αφροδίτη. Στην πορεία της εβδομάδας το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό , χαρίζει εξωστρέφεια και ευκαιρίες διασκέδασης και έρωτα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Η Πανσέληνος στο Ζυγό σε ωθεί σε τολμηρές αποφάσεις για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανάσα ανανέωσης έρχεται στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα αφού ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού έρχονται για να φέρουν την χαρά, το γέλιο, την διασκέδαση σε θέματα που αφορούν τον έρωτα και την δημιουργικότητα! Τώρα σε αυτή την περίοδο θα νιώσεις πιο ερωτικά, θα είσαι πιο αυθόρμητος και άνετος να φλερτάρεις ενώ θα έχεις και τα «σουξέ» σου! Χαρούμενα ερωτικά μηνύματα και συναντήσεις ευνοούνται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας «φορτσάρεις» στα επαγγελματικά και έχεις σημαντικά αποτελέσματα στις κινήσεις σου, ενώ θα πάρεις και μία σημαντική ανάσα και στα οικονομικά σου! Διανύεις περίοδο ανάπτυξης και εξέλιξης, σημαντικό είναι να επωφεληθείς με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που σου δίνονται.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η εβδομάδα σου, αγαπητέ μου Αιγόκερε, ξεκινά γεμάτη εκφραστικότητα και χαρούμενα μηνύματα για το ζώδιο σου! Εκφράζεις αυτά που αισθάνεσαι και κατακτάς έναν σημαντικό στόχο σου, γεγονός που σου δίνει δύναμη, μετά τις δυσκολίες που πέρασες. Οι μέρες που ακολουθούν και καθώς οδεύουμε προς την Παρασκευή που γίνεται η Πανσέληνος στο Ζυγό, είναι κάπως ζορισμένες για θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου! Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες στις συνεργασίες σου. Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό, θα δώσει έναν αέρα συναισθηματικής ανανέωσης και θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στην οικογένεια, παίρνοντας αποφάσεις που αφορούν πολύ προσωπικές σου υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πιο ευνοημένος σε αισθηματικά ζητήματα είσαι αυτή την εβδομάδα εσύ που έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Εσύ του 1ου δεκαημέρου, έχεις ευκαιρίες για μία ξαφνική ερωτική έκπληξη, ενώ εσύ του 3ου δεκαημέρου θα έχεις τρυφερά τετ α τετ και ερωτικές συναντήσεις που θα αποκαταστήσουν το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής. Εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο, είσαι σε φάση αναμονής και ίσως εκδηλώνεις και μία συναισθηματική απογοήτευση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δημιουργικότητά σου είναι το κλειδί της επιτυχίας σου για τα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα. Πέφτεις με τα μούτρα στην δουλειά, υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που τώρα καλείσαι να φέρεις εις πέρας και ναι μπορώ να πω ότι κουράζεσαι. Για την ώρα στα οικονομικά σου, είσαι τσίμα – τσίμα, χωρίς μεγάλες αλλαγές.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Θέλεις να φύγεις μακριά απ όλους και απ όλα αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ μου Υδροχόε. Πράγματι το αστρολογικό σκηνικό σε προτρέπει να υιοθετήσεις έναν νέο τρόπο σκέψης, να κάνεις τα πάντα για να ανανεωθείς, να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις νέο κόσμο. Σε αυτό, θα σε βοηθήσει το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού. Από την άλλη πλευρά, η εβδομάδα στο ξεκίνημά της φέρνει την επαγγελματική και οικονομική σου ικανοποίηση μέσα από εξελίξεις που θα σου προσφέρουν δύναμη και σιγουριά. Με την Πανσέληνο στο Ζυγό προσπάθησε να αποφύγεις τις κόντρες με άτομα της καθημερινότητάς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπαίνεις στην καλύτερη περίοδο για φλερτ και νέες ερωτικές γνωριμίες. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό, σε βοηθά να φέρεις στην αισθηματική σου ζωή την ανανέωση. Ένα ερωτικό ταξιδάκι με το σύντροφο, μία νέα γνωριμία αν είσαι ελεύθερος, είναι μέσα στα πλάνα αυτής της περιόδου. Μεγαλύτερη εύνοια αυτή την εβδομάδα δέχεσαι στα αισθηματικά σου εσύ που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα ξεκινά με περισσότερο χρήμα, αλλά και με το αίσθημα της ανταμοιβής από τον κόπο και την προσπάθεια που έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Οι νέες γνωριμίες που προκύπτουν τώρα, σε βοηθούν να πας ένα βήμα παρακάτω τα επαγγελματικά σου! Αξιοποίησε τα έσοδα της εβδομάδας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η εβδομάδα σου, αγαπητέ μου Ιχθύ, ξεκινά με το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, όπου φέρνει την εκπλήρωση, την ανταμοιβή και την πλήρη ολοκλήρωσή σου σε θέματα αισθηματικά ή σε δημιουργικά και κοινωνικά σχέδια. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μία καλύτερη πορεία και ο Ερμής με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, σε βοηθούν να κάνεις τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις που θα στηρίξουν τα βήματά σου! Με την Πανσέληνο στο Ζυγό, εκδηλώνεις ανασφάλεια, φόβο και ανησυχία για θέματα που αφορούν το παρελθόν σου. Η τάση αυτή όμως δεν θα κρατήσει πολύ και στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στον υπερβολικό τρόπο που βιώνεις αυτό τον καιρό τις καταστάσεις γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα ξεκινά ερωτικά και εκπληρώνεις κάποιες βαθύτερες προσδοκίες για το μέλλον μίας σχέσης. Πιο κερδισμένος επί της ουσίας είσαι εσύ που ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου οι μέρες σε φέρνουν πιο κοντά σε αυτό που θέλεις πραγματικά πολύ. Το διάστημα αυτό όμως, βοηθά εσένα που είσαι Ιχθύ – σε όποιο δεκαήμερο και αν ανήκεις – να δημιουργήσεις πιο ασφαλής βάσεις για την πορεία μίας σχέσης ή της αισθηματικής σου ζωής γενικότερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για προβολή του ονόματός σου, των ταλέντων σου, για παραπάνω δικτύωση αλλά και για κατάκτηση ενός σημαντικού στόχου. Μπορεί να υπερβάλεις λίγο στην δουλειά σου, στην δεδομένη στιγμή όμως θα σου βγει σε καλό. Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι σε φάση συμφωνιών, επαφών και νέων ενάρξεων που θα σου αποφέρουν καρπούς.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ