Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα «κάγκελα» οι Βεροιώτες για την αύξηση του πιτόγυρου στα 3€

Ετοιμάζουν... κάθοδο στην Αθήνα!
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε χθες η είδηση ότι από την 1η Μαΐου το πιτόγυρο θα πωλείται 3€, λόγω της αύξησης του κρέατος. Αν και στην αρχή υπήρξε μια σύγχυση, καθώς τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης μετέφεραν την είδηση πως αυξάνεται η τιμή στο σουβλάκι
(το γνωστό πρόβλημα συνεννόησης), η παρεξήγηση σύντομα λύθηκε, φέροντας άμεσες αντιδράσεις από τους Βεροιώτες - λάτρεις του εθνικού μας fast food. Status αγανάκτησης στο facebook, που κάνουν λόγο για «προδοσία» και σχέδιο εξαθλίωσης του καλοφαγά. Γιατί όπως λένε, «Όλα μπορούμε να τα δεχτούμε οι Έλληνες, όχι όμως την αύξηση στην τιμή του πιτόγυρου!».
Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες δημιουργήθηκε ένα event στο facebook, που καλεί τους Έλληνες να ξεσηκωθούν και να κατέβουν στην πλατεία Συντάγματος για συλλαλητήριο, ενάντια στην αύξηση της τιμής στο πιτόγυρο. Οι προσκλήσεις στέλνονται σωρηδόν στους χρήστες του facebook, ενώ πολλοί είναι και οι Βεροιώτες που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή! Βέβαια, αν υποθέσουμε πως πρόκειται για πραγματικό event και όχι προϊόν χιουμοριστικής διάθεσης και πραγματοποιείται τελικά το συλλαλητήριο, προκύπτει σοβαρό πρόβλημα μεταξύ Βορείων και Νοτίων... Σουβλάκι; Τυλιχτό; Πιτόγυρο; Άντε να καταλήξεις σε σύνθημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ