Quantcast

http://picasion.com/

Η Sportexpo που μεγάλωσε πολύ και η Βέροια που κλέβει τις εντυπώσεις

Γράφει ο Δημήτρης Κανελλάκης
Η φετινή Sportexpo είναι πραγματικά η γιορτή του αθλητισμού. Ολος ο αθλητισμός είναι εκεί, στα περίπτερα 17, 3, 2 και 16 της ΔΕΘ. Τα ερασιτεχνικά αθλήματα, τα μη διαδεδομένα αθλήματα, τα αθλήματα για άτομα με αναπηρία, οι
ομοσπονδίες, οιτοπικές επιτροπές, οι ενώσεις των αθλημάτων. Καμία προηγούμενη Sportexpo δεν είχε τόσο μεγάλη συμμετοχή και, φυσικά, σε καμία από τις προηγούμενες διοργανώσεις δεν υπήρχε γνωστοποίηση υποψηφιότητας-πρότασης για διοργάνωση –στην προκειμένη περίπτωση συνδιοργάνωση- Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, όπως φέτος που η χώρα μας το βάζει ως θέμα μαζί με την Σερβία, την Ρουμανία και την Βουλγαρία.
Νομίζω ότι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μαζί με την ΔΕΘ-HELEXPO, κάνανε πάρα πολύ καλή δουλειά φέτος. Αξιοποίησαν την εμπειρία τους από τα προηγούμενα χρόνια και κατέληξαν σε ένα concept το οποίο περιλαμβάνει όλα όσα θα ήθελε ο κάθε φίλος του αθλητισμού να δει σε μια τέτοια έκθεση.

Το καταλάβαινες βλέποντας τις αντιδράσεις του κόσμου που επισκέφτηκε χθες την Sportexpo, από την χαρά των μικρών παιδιών, τα χαμόγελα ικανοποίησης των μεγάλων.
Ομολογώ, πάντως, ότι αυτό που περισσότερο με εντυπωσίασε στην χθεσινή επίσκεψή μου στην Sportexpo, ήταν το περίπτερο της Βέροιας. 
Βρίσκεται δίπλα ακριβώς στο δικό μας, του ομίλου Metromedia και είναι εντυπωσιακό. Είναι περίπτερο επιπέδου ομάδας Super League και μάλιστα από τις κορυφαίες. Εξαιρετικά σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Κωνσταντίνο Μπίκα, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Βέροιας, προσελκύει το βλέμμα του κάθε επισκέπτη της έκθεσης και συγκεντρώνει ήδη πάρα πολλά κολακευτικά σχόλια.

Η εικόνα του περιπτέρου της Βέροιας στην Sportexpo είναι το αποτέλεσμα των εντυπωσιακών αλλαγών που συντελούνται στην «Βασίλισσα του Βορρά» από την στιγμή που την στήριξή της ανέλαβαν ο Γιώργος και ο Χρίστος Μπίκας. Η Βέροια δεν έχει καμία σχέση, πλέον, με αυτό που γνωρίσαμε για μια μεγάλη περίοδο πριν αποφασίσουν να εμπλακούν τα αδέρφια Μπίκα. Αυτό που χτίζουν από το προηγούμενο καλοκαίρι είναι υγιές, ισχυρό, σοβαρό, οργανωμένο, ικανό να οδηγήσει και πάλι την Βέροια πολύ ψηλά. Το πιο σημαντικό είναι ότι ύστερα από πολλά χρόνια οι Βεροιώτες δεν έχουν λόγο να διατηρούν αμφιβολίες για τις προθέσεις των επιχειρηματιών που απέκτησαν τον έλεγχο της ομάδας τους, παρά μόνο να σκέφτονται πως έρχονται καλύτερες ημέρες…

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στη Βασίλισσα. Όλοι ενωμένοι, για τη Νίκη και το Πρωτάθλημα, στον γειτονικό Εύοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ