Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προσφορά στις τηγανιές έως και το Σάββατο στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

- Χοιρινή 4,50€ 
- Κοτόπουλο 5,00€
Έφτασαν και τα πρώτα πασχαλινά εδέσματα!

Θέλετε κάτι νόστιμο να ρίξετε στην κατσαρόλα και σε πολύ λίγο χρόνο να έχετε έτοιμο ένα πεντανόστιμο φαγητό για την οικογένεια ή έναν τέλειο μεζέ για την παρέα; Η τηγανιά είναι η ιδανική λύση, αφού

γίνεται εύκολα και γρήγορα και αρέσει σε όλους! Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» έχει αφιέρωμα στις αγαπημένες τηγανιές, χοιρινές και κοτόπουλο, προσφέροντάς τις, είτε μαριναρισμένες έτοιμες να μπουν στο τηγάνι, είτε σκέτες για να τις μαγειρέψετε όπως εσείς θέλετε και σε ειδική τιμή προσφοράς έως και το Σάββατο 6 Απριλίου:

- Ελληνική Χοιρινή Τηγανιά (Μαριναρισμένη ή σκέτη): 4,50€/κιλό
- Ελληνική Τηγανιά Κοτόπουλο (Μαριναρισμένη ή σκέτη): 5,00€/κιλό


Και επειδή το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» θέλει να μας βάλει σιγά σιγά στο Πασχαλινό κλίμα, για να μη μας έρθουν... απότομα τα μερακλίδικα της Λαμπρής, άρχισε ήδη να ετοιμάζει τα πρώτα εδέσματα για αυτούς που δε μπορούν να περιμένουν! Γαρδουμπάκια και σεφταλιές φτιαγμένα ένα - ένα με άριστα υλικά, με την ποιότητα που ξέρει να προσφέρει το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» και το εμπιστευόμαστε σε όλα του τα προϊόντα.
Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

Θα μας βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και τη σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ