Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι είναι η Propoli και πόσο χρήσιμη είναι για την καλλιέργειά σας;

Η Propoli είναι ένα φυσικό εκχύλισμα που περιέχει φλαβονοειδή, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Διευκολύνει την ταχεία επούλωση των πληγών που οφείλονται σε τραύματα ή επεμβάσεις από κλάδεμα, προστατεύοντας έτσι το φυτό από τη διείσδυση των παθογόνων. Προτείνεται για όλα τα είδη καλλιεργειών: Μηλιές, Αχλαδιές, Κερασιές, Ροδακινιές, Βερικοκιές, Δαμασκηνιές, Ακτινιδιές, Φραουλιές, Αμπέλια, Ελαιόδεντρα, Εσπεριδοειδή, Κηπευτικά, Ανθοκομικά κ.ά.

• Το εκχύλισμα είναι σε γλυκόλη, διατηρώντας έτσι ανέπαφες τις χαρακτηριστικές ιδιότητες αυτού του φυσικού προϊόντος, οι οποίες θα χανόντουσαν εάν η εκχύλισή τους γινόταν σε αλκοόλ ή αλκοολικά διαλύματα.

• Αναπτύσσει μια ιδιαίτερα δυναμική δράση στους αμυντικούς μηχανισμούς του φυτού, ενάντια σε μυκητολογικές και βακτηριακές προσβολές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ αποτελεσματικά σε συνδυασμό με βρέξιμο θείο, άλατα χαλκού και ενδοθεραπευτικά μυκητοκτόνα.

• Ευνοεί τη γονιμοποίηση, επειδή έχει προσελκυστική δράση στις μέλισσες και βελτιώνει τη συντήρηση των καρπών μετά τη συγκομιδή.

• Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη βιολογική γεωργία.

• Είναι αβλαβής για τον άνθρωπο και τα ωφέλιμα έντομα.

Για πωλήσεις λιανικής απευθυνθείτε στα πέντε καταστήματα ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ: 
  1. BΕΡΟΙΑ: Ν.Π.Ο. ΒΕΡΟΙΑΣ - ΝΑΟΥΣΑΣ Τηλ. 2331020820
  2. ΝΑΟΥΣΑ: Σ.Σ ΝΑΟΥΣΑΣ Τηλ 2332042622
  3. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: 1ο χλμ. Π.Ε.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑΣ Τηλ. 2333024098
  4. ΕΔΕΣΣΑ: 4ο χλμ. ΕΔΕΣΣΑΣ - ΡΙΖΑΡΙΟΥ Τηλ 2381026878
  5. ΑΙΓΙΝΙΟ: Σ.Σ. ΑΙΓΙΝΙΟΥ Τηλ. 2353022040
Για πωλήσεις χονδρικής επικοινωνήστε με την ΕΥΡΩΦΑΡΜ στο 2333025075

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ