Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Πράσινο φως» για 1.125 εποχικούς - 10 θέσεις στη Βέροια, 8 στη Νάουσα

Την υλοποίηση 1.125 εποχικών προσλήψεων προσωπικού σε 81 δήµους και δηµοτικούς φορείς ενέκρινε µε απόφασή του ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης. Πρόκειται για προσλήψεις που αφορούν ανταποδοτικές υπηρεσίες (καθαριότητα-ύδρευση-αποχέτευση), οι οποίες δεν επιβαρύνουν τον κρατικό
προϋπολογισµό, καθώς χρηµατοδοτούνται από τέλη που πληρώνουν οι δηµότες. Το υπουργείο Εσωτερικών είχε ζητήσει από τους δήµους να υποβάλουν αναλυτικά τα αιτήµατά τους και βάσει αυτών προέκυψε ο αναλυτικός πίνακας.
Όπως αναφέρεται στην απόφαση, για την πληρωµή του προσωπικού, θα απαιτηθεί δαπάνη 10.550.250 ευρώ από την πλευρά των δήµων. Οι εποχικοί θα υπογράψουν συµβάσεις οκτάµηνης διάρκειας. 


Στο νομό Ημαθίας η κατανομή έχει ως εξής: 10 θέσεις στη Βέροια και 8 θέσεις στη Νάουσα, ενώ εκτός φαίνεται πως έχει μείνει η Αλεξάνδρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ