Quantcast

http://picasion.com/

Μια νίκη μακριά από την παραμονή ο Φίλιππος

Τη νίκη με 26-19 πανηγύρισε ο Φίλιππος Βέροιας στην πρεμιέρα των πλέι-άουτ και πλέον χρειάζεται ακόμη μια έτσι ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι δύο ομάδες ήταν χέρι χέρι στο σκορ μέχρι περίπου το πρώτο εικοσάλεπτο. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Φίλιππος με ένα ξέσπασμα άνοιξε τη διαφορά και σε συνδυασμό με την αφλογιστία του Άρη Νίκαιας που έμεινε για 10 λεπτά χωρίς γκολ πήγε στα αποδυτήρια με το υπερ του 13-7. Στο δεύτερο μέρος, η διαφορά που είχαν οι γηπεδούχοι τους έκανε να έχουν το έλεγχο του αγώνα και το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να την διαχειριστούν. Αυτό το κατάφεραν μέχρι τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού καθώς σε κανένα σημείο του δευτέρου μέρους ο Άρης δεν έφτασε κοντά έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει κάτι παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι.

Πλέον η σειρά μεταφέρεται στην Αθήνα και την έδρα του Άρη Νίκαιας την Μ.Τετάρτη εκεί όπου ο Φϊλιππος θα θελήσει να ζευγαρώσει τις νίκες του με σκοπό να παραμείνει στην κατηγορία. Σε περίπτωση που ο Άρης Νίκαιας νικήσει, τότε η σειρά θα επιστρέψει στη Βέροια εκεί που θα κριθεί και ο τελικός νικητής της σειράς μιας και απαιτούνται 2 νίκες.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΆΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 26-19

Τα πεντάλεπτα: 0-0, 3-2, 4-5, 8-7, 10-7, 13-7 (ημχ.) 16-10, 18-13, 19-15, 20-17, 23-18, 16-19

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Παυλίδης): Τζίμπουλας 1, Ταραμονλής, Τάσκοβιτς 2, Χατζημασούρας, Τζωρτζίνης 1, Παπαδόπουλος 4, Φιλοσόγλου 2, Κορωνάς 1, Δάσκαλος, Παντελίδης 4, Κουκουτσίδης 1, Αποστολίδης 5, Κωστακίδης 5, Τριανταφυλλίδης, Καλλιαρίδης, Λιακόπουλος,


ΆΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Μελετάκος): Λαδάκης 5, Αθανασίου 5, Βλάχος, Μελετάκος Γ. 3, Γρηγοράκης, Μουλιάτος, Μελετάκος Δ. 4, Ασβεστάς 1, Παπαδόπουλος, Ταβλαρίδης, Χαρμπής, Μιμίκος, Χουρσουντιάν, Χαραλάμπους 1, Αμανατίδης, Βλαχοθανάσης.

Διαιτητές: Νάσκος-Χαρίτσος, Δίλεπτα: 5-8, Πέναλτι: 4/5-4/6 Κόκκινη κάρτα:Μιμίκος 50.49 (επικίνδυνο παιχνίδι)

Οι διαιτητές σημείωσαν στο φύλλο αγώνα: 

«Α) Στο 50.49 του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο αθλητής της Β΄ομάδας Μιμίκος Κων/νος, για επικίνδυνο παιχνίδι και δεν κρατήθηκε το δελτίο του παραπάνω αθλητή. Β)Στο 54.42 του αγώνα πετάχτηκε στον αγωνιστικό χώρο μπάλα προερχόμενη από την κερκίδα και καθώς την κατοχή της μπάλας την ειχε η ομάδα Β. Το παιχνίδι διακόπηκε στιγμιαία και ξεκίνησε αμέσως»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ