Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις: Παραιτήθηκε ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος

Διπλή παραίτηση από Πρόεδρος ΔΣ και δημοτικός σύμβουλος
Με μια απρόσμενη εξέλιξη ξεκίνησε πριν από λίγο το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Ο Πρόεδρος του Σώματος Πέτρος Τσαπαρόπουλος, με επιστολή που αναγνώστηκε μπροστά στον Δήμαρχο και στους Δημοτικούς
Συμβούλους, γνωστοποίησε την παραίτησή του, τόσο από το αξίωμά του όσο και από την παράταξη του Κώστα Βοργιαζίδη. Θέλοντας να κάνει γνωστούς τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή, είπε, μεταξύ άλλων, πως έτσι διευκολύνει το έργο των συντρόφων του, δίνοντας παράλληλα ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τις εκλογές του Μαΐου.
«Είναι η τελευταία φορά που προεδρεύω και παρίσταμαι σαν μέλος του ΔΣ και της παράταξης, καθώς αποφάσισα να υποβάλλω παραίτησή μου από πρόεδρος και από μέλος του ΔΣ της παράταξης του Κώστα Βοργιαζίδη. Βρισκόμενοι στην τελική ευθεία μιας προεκλογικής διαδικασίας, με την παραίτησή μου διευκολύνω τον αγώνα των συντρόφων και δίνω ένα καθαρό μήνυμα προς τους δημότες για τις εκλογές του Μαΐου», ανέφερε, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει και τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, τονίζοντας πως εκπροσώπησε ισάξια όλους τους συναδέλφους, ανεξαρτήτως παράταξης, ενώ θέλησε να στείλει μήνυμα ευγενούς άμιλλας ενόψει εκλογών.



«Να ευχαριστήσω το Δήμαρχο που μου εμπιστεύθηκε τη θέση και είχαμε μια αρμονική συνεργασία, κάτι απαραίτητο για τη διοίκηση του δήμου με τα καινούρια δεδομένα. Πιστεύω πως εκπροσώπησα ισότιμα όλους τους συναδέλφους, ανεξάρτητα από ποια παράταξη ανήκαν. Να ευχηθώ σε όλους, υποψηφίους Δημάρχους, παλιούς και νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, καλό και τίμιο αγώνα χωρίς φανατισμό, εντάσεις και χτυπήματα κάτω από τη μέση, που δε θα έχουν γυρισμό την επόμενη ημέρα. Θα επιθυμούσα μόνο σύγκρουση προγραμμάτων και ιδεών, με στόχο τη σύγκλιση των δυνάμεων που θα διαχειριστούν την επόμενη ημέρα την τύχη του δήμου μας. Να διδάξετε πολιτικό πολιτισμό και να βρείτε τον κοινό βηματισμό με βάση ένα κοινό πρόγραμμα, προς όφελος των πολιτών», είπε κλείνοντας.

Με τη σειρά του ο Δήμαρχος θέλησε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.

Σύμφωνα με τη διαδικασία, η υποβολή της παραίτησης θα γίνει μετά το πέρας της συνεδρίασης, οπότε η αντικατάσταση του προέδρου θα πραγματοποιηθεί στην επόμενη συνεδρίαση, όπως και η αντικατάσταση του δημοτικού συμβούλου, που σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών του 2014, πρώτος επιλαχών είναι ο Γιώργος Νουλίκας. 

6 σχόλια:

  1. Πέτρο άργησες πολύ. Ως συνήθως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...τώρα στο τέλος είναι αργά για ηρωισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά ἀπό αὐτήν τήν διπλῆ παραίτησι, θά εἶναι ἔκδηλο τό κλῖμα συγκινήσεως στό Στίπ καί στό Τίτο Μπέλες._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά μήπως σε παραίτησε ο "πρασινομίλης Χάρης" ;
    καλύτερα μείνε μόνο στην Ιατρική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά μη στάξει η ουρά του Γαιδάρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ